Teresa - ocena (1) Bardzo profesjonalna obsługa. Polecam serdecznie. Teresa R. - ocena (1) Bardzo mili Panowie. Fachowa obsługa. Wszystko bardzo sprawnie. Pełen... R. Natalia - ocena (1) Konkretnie i fachowo. Polecam Natalia
Vicki - ocena (2) Polecam, obsługa na wysokim poziomie, warsztat bardzo nowoczesny Vicki Ewa - ocena (1) Zgłosiliśmy się do Waszego salonu na Szadólkach przy obwodnicy z zamiarem... Ewa Rafał - ocena (1) Obsługa na najwyższym poziomie. W końcu klient nie czuje, że ma się go w... Rafał Krystian - ocena (1) Kompleksowo każda wizyta , diagnoza , kosztorys , naprawa. Obsługa miła,... Krystian An - ocena (1) Nie polecam napraw w tym miejscu! An Ryszard - ocena (1) Rzetelny Mechanik, szybka realizacja oraz rozsądna cena. Polecam. Ryszard Piotr C. - ocena (1) Miła i fachowa obsługa, szybka i trafna diagnoza i profesjonalnie wykonana... Piotr C. Grzegorz - ocena (1) Pan Adam Orzech wykazał sporo cierpliwości w zapoznaniu mnie a modelem VW... Grzegorz Kamila K - ocena (1) Polecam, szybko, sprawnie i uprzejmie. Kamila K Tomasz - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony po skorzystaniu z usług wynajmu w tej wypożyczalni!... Tomasz Jacek - ocena (1) Bardzo dobre podejście do klienta, profesjonalna obsługa, znakomici fachowcy,... Jacek Ja - ocena (1) Polecam!!! Szybka i sprawna obsługa! Pełen profesjonalizm. Z usług korzystam... Ja Dawid - ocena (1) Super usługi, profesjonalne podejście do pracy, sumienność pracowników i... Dawid Kamil - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam. Dobrze wykonana praca, świetny kontakt. Kamil Sylwia - ocena (1) Ekspresowa usługa w rewelacyjnej jakości. Korzystamy od lat. Sylwia Paulina - ocena (1) Naprawa wykonana w bardzo krótkim terminie oraz w sposób rzetelny i uczciwy.... Paulina Kaśka - ocena (1) Polecam. Nie mam żadnych zastrzeżeń Kaśka