Domel - ocena (1) Profesjonalna i fachowa obsluga... znajz sie na rzeczy... Domel Pawel - ocena (1) Warsztat najwyższej klasy , zostawiłem do naprawy kilkukrotnie swój i... Pawel Klaudia - ocena (1) Nie raz korzystałam z wypożyczalni samochodów ale tutaj jest najlepiej Super... Klaudia
Aramis - ocena (1) Profesjonalne usługi oraz rewelacyjna obsługa Aramis Piotrek - ocena (1) Super obsługa! Terminowość, realna wycena, indywidualne podejście jak... Piotrek Xxxx - ocena (1) Super warsztat polecam!!! Xxxx Andrzej - ocena (1) Super serwis!! Polecam Andrzej Jakub - ocena (1) Zdecydowanie Polecam, miła obsługa oraz fachowe podejście Jakub Danka - ocena (1) Obsługa i solidność w wykonaniu usługi na najwyższym poziomie Danka Magi - ocena (1) Oceniam na 6! zawsze na czas, zawsze profesjonalnie! Magi PraktykantMM - ocena (1) ........super...... PraktykantMM klient-BMW - ocena (1) Polecam usługi tego serwisu! Wysoki poziom klient-BMW Karolina - ocena (1) Polecam warsztat. Karolina Marcin B. - ocena (1) Uslugi na wysokim poziomie, dwa samochody unich serwisuje i nigdy mnie nie... Marcin B. Maximus - ocena (1) Super warsztat. Naprawiają nam całą naszą flotę. Zawsze z pełnym wsparciem... Maximus Volvo - ocena (1) Największą zaletą Freda jest kompetentny personel. Plus stosunek do klienta.... Volvo Agnieszka - ocena (1) Profesjonalny serwis, obsługa na najwyższym poziomie, najlepszy serwis w... Agnieszka Agnieszka - ocena (1) Więc tak... Jako stała klientka, mogę podzielić się bardzo dobrą opinią na... Agnieszka Patryk - ocena (1) Odwiedziłem niedawno warsztat RS Auto w Gdańsku i jestem bardzo zadowolony z... Patryk Klaudia - ocena (1) Szybka i sprawna naprawa. Bardzo miła obsługa i atmosfera. Serdecznie polecam Klaudia