Szymon - ocena (1) Jestem zadowolony z usług firmy, jest bardzo miła obsługa oraz pomocna. Cena... Szymon Fabian C - ocena (1) Firma na wysokim poziomie, miła obsługa oraz bardzo pomocna. Fabian C Rafał - ocena (1) Świetny serwis i profesjonalni ludzie. Polecam wszystkim !!! Wspierajmy... Rafał
Agnieszka - ocena (1) Najlepszy warsztat->najlepsza obsługa->ceny w miarę rozsądne Agnieszka Mystore hotel - ocena (1) Chociaż prośba o usługę była nietypowa, to profesjonalnie i bez zwłocznie... Mystore hotel Krzysztof P - ocena (1) Polecam fachowa obsługa szybko i sprawnie naprawione auto bardzo dobry... Krzysztof P Marcin - ocena (1) Zdecydowanie polecam. Za każdym razem najwyższy poziom obsługi. Doskonały... Marcin Monikalis - ocena (1) Od kilku lat korzystam z usług i zawsze wyjeżdżam zadowolona. Panowie za... Monikalis Ewa - ocena (1) Korzystałam z usług warsztatu dwukrotnie i bardzo polecam. Bardzo dobry... Ewa Daniel - ocena (1) Jako posiadacz floty aut zwiedziłem już dużo trójmiejskich warsztatów i muszę... Daniel Mietek - ocena (1) Polecam każdemu tą firmę,rzetelni ludzie z którymi można wiele spraw... Mietek Michał - ocena (1) Polecam każdemu te serwisy. Są tańsi od autoryzowanego a różnicy w obsłudze,... Michał Stała klientka - ocena (1) Serwis na 5+! Brawo Stała klientka Andrzej - ocena (1) Profesjonalny serwis, przemiła obsługa Andrzej KJK - ocena (1) Pełen profesjonalizm zarówno właścicieli jak i pracowników , miła obsługa... KJK Małgorzata Kaszubowska - ocena (1) Polecam serdecznie Małgorzata Kaszubowska Sławomir - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z przebiegu naprawy . szybko profesjonalnie .... Sławomir jac - ocena (1) Bardzo dobre Centrum Obsługi Pojazdów na terenie Gdyni. Szybka diagnostyka i... jac Michał - ocena (1) Byłem z wizytą u FREDa, na zmianę klocków, tarcz i zacisków hamulcowych oraz... Michał Beata - ocena (1) Zawsze profesjonalnie, szybko, i nie najrożej Beata