Daniel - ocena (1) Najlepszy serwis z jakim miałem do czynienia. Przede wszystkich uprzejma i... Daniel Mariusz - ocena (1) Świetny serwis o jakości ASO - przegląd obsługowy auta na gwarancji za dużo... Mariusz Megi - ocena (1) Do skorzystania z usług tej firmy skusiło mnie pozytywne wrażenie jakie... Megi
Beat - ocena (1) Prawdziwi fachowcy, do tego mili i przystojni÷) Beat Bartek - ocena (1) Zdecydowanie polecam ten warsztat. Zawsze trafna diagnoza. Obsługa miła, a... Bartek Mateusz_G - ocena (1) Profesjonalna obsługa podczas przyjęcia, jak i wydania pojazdu. Auto... Mateusz_G Laa - ocena (1) Super miła i kompetentna obsługa :) Przyjechałam na naprawę klimatyzacji.... Laa G, Mika - ocena (1) kupiłem nową Insignię. Samochód rewelacja, Jestem mega zadowolony G, Mika Paweł - ocena (1) Moim zdaniem bardzo dobry serwis. Od wielu lat naprawiam tam zarówno auta... Paweł Ada - ocena (1) Ozonowanie łodzi. Profesjonalne. Skuteczne. Polecam. Ada BeTe - ocena (1) Terminowo, sprawnie i w normalnej cenie !! BeTe Marcin - ocena (1) Fantastyczne miejsce bardzo fachowa i życzliwa obsluga Marcin Ignacy - ocena (1) podobnie jak inni ja też kupiłem samochód w AAA. Jeżdżę nim już ponad pół... Ignacy Rafi - ocena (1) Wszystko super. Rafi Emsky - ocena (1) Naprawa lakiernicza przeprowadzona profesjonalnie i szybko, po aucie nie... Emsky Antoni - ocena (1) Nigdy dotąd nie miałem przyjemności korzystać z usług warsztatu samochodowego... Antoni Mega klientka - ocena (1) Korzystałam parę razy z usług i zawsze wszystko zrobione z nadwyżką . Miła... Mega klientka Piotr - ocena (1) Bardzo dobry warsztat samochodowy.Fachowa obsługa,konkurencyjne ceny... Piotr Rafał Marszałek - ocena (1) Miło szybko i zgodnie ze sztuką Rafał Marszałek Domel - ocena (1) Profesjonalna i fachowa obsluga... znajz sie na rzeczy... Domel