Marek - ocena (1) Naprawdę polecam, jeszcze się nie zawiodłem na żadnym z aut, czyste,zadbane... Marek Mariusz - ocena (1) Byłem i polecam wszystkim! Rysy po nieudanym parkowaniu usunięte szybko i... Mariusz gadart57 - ocena (1) Fachowa i rzeczowa obsluga - pasek rozrządu wymieniony ekspresowo. Na miejscu... gadart57
Ania - ocena (1) Mila I profesjonalna obsluga Ania Grażyna H. - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z zabezpieczenia Igla. A Pan Michał tłumaczy... Grażyna H. Patryk - ocena (1) też polecam. nie mam żadnych uwag bo udało mi się kupić naprawdę fajne,... Patryk Stefan - ocena (1) Skup aut bardzo dobry i szybka wycena i sprzedaż. Stefan Ewelina - ocena (1) Bardzo dobry warsztat wszystko dobrze zrobione i sympatyczni Panowie.Polecam Ewelina Marek - ocena (1) Robota zrobiona dobrze,naprawa układu hamulcowego,polecam, Marek Karol K - ocena (1) auto sprawuje się nienagannie, polecam Karol K Karolina - ocena (2) Zgłosiłam awarię z ubezpieczenia assistance, w niecałe pół godzinki po... Karolina Pawel - opinia (2) Szybko, milo, sprawnie, tanio. Bardzo polecam ! Pawel Szymon - ocena (1) Super, miła obsługa i szybka Szymon Andrzej - ocena (1) Poważny warsztat, bo jak już się za coś wezmą to przynajmniej zrobią to... Andrzej Grzegorz - ocena (1) Polecam , tanio , solidnie i bez żadnych komplikacji przy wynajmie . Grzegorz Kalina Ludwiczak - ocena (1) Do Diamonda trafiłam totalnie z przypadku. Byłam zrezygnowana kolejnymi... Kalina Ludwiczak Jarek - ocena (1) Bardzo polecam każdemu ! Szybka transakcja! Jarek kierowcaGd - ocena (1) tankuje lpg do każdego swojego pojazdu od lat zero problemów , topka cenowa... kierowcaGd Teresa - ocena (1) Bardzo profesjonalna obsługa. Polecam serdecznie. Teresa R. - ocena (1) Bardzo mili Panowie. Fachowa obsługa. Wszystko bardzo sprawnie. Pełen... R.