Klijent - opinia (1) Miło czysto pełna kultura no i super tanio Klijent Lesdaw - opinia (1) Nie polecam tej stacji. Pan z obsługi jest arogancki i , żeby nie być żle... Lesdaw jj - opinia (1) Niestety firma podchodzi nierzetelnie do powierzonego jej zadania. W czasie... jj
Karol - opinia (1) Super szybka naprawa. Miły właściciel i przystępne ceny. Polecam Karol Jajoszka - opinia (1) Nie polecam pozostawiania auta na elektrykę samochodową. Pan, który miał... Jajoszka Bracero - opinia (1) Witam, Miałem zdarzenie 400km od domu w niedzielę wieczorem. Auto udało mi... Bracero Stanisław - opinia (1) Fantastyczny i nietuzinkowy asortyment, doskonałe zaopatrzenie, sklep... Stanisław Ania - opinia (1) Mega profesjonalizm, polecam w 1000% . Ania Marek - opinia (1) Serwisuję swojego juka od 4 lat w Promotorze.Profesjonalna obsługa i jej... Marek Nie zadowolony - opinia (1) (...)Złapałem kapcia i podjechałem o pomoc w zmianie koła na zapas czego nie... Nie zadowolony Wojciech Luber - opinia (1) Bardzo dobra wypożyczalnia auta nowe w bardzo dobrych cenach polecam Wojciech Luber Ola Szczepańska - opinia (1) Warsztat godzien polecenia Korzystałam kilka razy i jestem bardzo zadowolona... Ola Szczepańska Barbara - opinia (1) Profesjonalna obsługa , bardzo szybka naprawa , super przystępne ceny .... Barbara M.Bear - opinia (1) Bardzo przyjazny salon. Pan Michał Bach niezwykle kompetentny, cierpliwie... M.Bear Ania - opinia (1) Pranie tapicerki na krzesłach, usługa wykonana szybko i profesjonalnie,... Ania zniesmaczony - opinia (1) Niestety nie polecam, ceny zmieniają się jak w kalejdoskopie. Wybrałem ten... zniesmaczony dragon48 - opinia (1) miałem przyjemność korzystać z Halorent trzeci raz. Ostatnie auto wypożyczone... dragon48 Aśka od mercedesa - opinia (1) Wybrałam warsztat kierując się pozytywnymi komentarzami i z bardzo... Aśka od mercedesa Roman - opinia (1) Bardzo ładne miejsce, piękne samochody i duża oferta. Nawet mają własny kanał... Roman Marek - opinia (1) Ustawiałem u nich geometrię po naprawie zawieszenia w innym warsztacie,... Marek