zniesmaczony - opinia (1) Niestety nie polecam, ceny zmieniają się jak w kalejdoskopie. Wybrałem ten... zniesmaczony dragon48 - opinia (1) miałem przyjemność korzystać z Halorent trzeci raz. Ostatnie auto wypożyczone... dragon48 Aśka od mercedesa - opinia (1) Wybrałam warsztat kierując się pozytywnymi komentarzami i z bardzo... Aśka od mercedesa
Roman - opinia (1) Bardzo ładne miejsce, piękne samochody i duża oferta. Nawet mają własny kanał... Roman Marek - opinia (1) Ustawiałem u nich geometrię po naprawie zawieszenia w innym warsztacie,... Marek Mirosław - opinia (1) Korzystam z warsztatu już może od ponad 15 lat najbardziej fachowa obsługa na... Mirosław Marcin Bartnicki - opinia (1) Profesjonalna i miła obsługa autko bardzo fajne , zadbane wysoka jakość w... Marcin Bartnicki NOSEL - opinia (1) super warsztat a pan wojciech zna się na naprawie gorąco polecam NOSEL Dominika - opinia (2) Bardzo dobry warsztat. Od lat naprawiam i serwisuję auta tylko w tym miejscu.... Dominika Kuba - opinia (1) Bardzo fachowa i rzetelna robota. Niema śladów po siersci psów, której była... Kuba Joanna - opinia (1) Szukalem dlugo warsztatu do mojej Hondy.i ciesze sie za wreszcie... Joanna VW Golf - opinia (1) Rzetelni, uczciwi, ludzcy i kompetentni. Mamy do Panów zaufanie od kilkunastu... VW Golf bajka - opinia (1) Super warsztat. Nie zostałam naciągnięta jak w kilku innych. Mankamenty auta... bajka Marek - opinia (1) Bardzo dobra jakość usług. Po naprawie praktycznie nie da się odróżnić miejsc... Marek Anonim - opinia (1) Dobra diagnoza, szybka naprawa, jakość wykonania 5/5 Anonim Ewa - opinia (1) szybko, sprawnie, korzystam od lat Ewa Marian - opinia (1) Byłem wcześniej u nich, ale wrecz zostałem "zmyty" . Nieprzyjemne zachowanie... Marian J. - opinia (1) Busika naprawili chwila moment. Gorąco polecam. J. J. - opinia (1) Obsługa bardzo pomocna Jeśli czegoś nie ma na miejscu będzie później lub na... J. Stały klient - opinia (1) Wszystko super. Jestem zawsze zadowolony. Stały klient