Bronisława Peterson - opinia (1) Kupiłam samochód peugeot 208 i jestem bardzo zadowona z obsługi Pana Michała... Bronisława Peterson jumbo112 - opinia (1) Brak właściwej diagnozy usterki spowodował niepotrzebne wydatki, a auto nie... jumbo112 Joanna - opinia (1) Carspersky Detailing brawo dla was. Bardzo sprawna i dobra obsługa. Nigdy nie... Joanna
Beaia - opinia (1) Najlepsza wypożyczalnia na lotnisku. Niskie ceny, wysoka jakość obsługi oraz... Beaia S.Mario!!! - opinia (1) polecam. pełen profesjonalizm!!!!!! S.Mario!!! Arek - opinia (1) Solidnie, konkretnie i profesjonalnie. Jestem bardzo zadowolony z instalacji :) Arek Miłosz - opinia (1) Jestem stałym klientem tej firmy. Tym razem zleciłem wypranie narożnika i... Miłosz Artur Slawinski - opinia (1) Profesjonalna obsługa Poleciłem znajomym Artur Slawinski Agnieszka - opinia (1) Solidna,uprzejma obsługa klienta. Bezproblemowy i szybki kontakt. Ale... Agnieszka Rafał A - opinia (2) Polecam zarówno usługę jak i obsługę. Rafał A Monika - opinia (2) Świetny system, łatwy w korzystaniu. Dostaję co kilka miesięcy w ramach... Monika Robert Haffke - opinia (2) Profesjonalne i indywidualne podejście do klienta . Robert Haffke Dariusz Gończ - opinia (2) Usługi firmy Abax, to daleko więcej niż tylko lokalizacja pojazdu i ewidencje... Dariusz Gończ Radek - opinia (2) Intuicyjna aplikacja, zdecydowanie pomaga kontrolować Radek Iwona - opinia (1) Naprawiałam auto w tym warsztacie i jestem bardzo zadowolona. Pan Roman... Iwona Sławek - opinia (1) Profesjonalna obsługa, bez potrzeby zapisywania się, dobre ceny, pyszna kawa.... Sławek Wojtek - opinia (1) Witam. Byłem na serwisie samochodu w aso zdunek. Serwis miał polegać na... Wojtek Grzegorz - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z wykonanej usługi detailingu auta. Firma działa na... Grzegorz Simon - opinia (2) Dzięki regeneracji turbiny auto odżyło. Pierwszy raz miałem do czynienia z... Simon jaro - opinia (1) Wyważenie kół jak zauważyłem to jest dla niech jakaś magia, auto wpadało w... jaro