Dawid Ch - opinia (1) Zdecydowanie najlepsza wypożyczalnia aut w 3miescie, polecamy i pozdrawiamy... Dawid Ch Zingerman00 - opinia (1) Pasjonat Motoryzacji, jak robi to z sercem. Polecam Zingerman00 Aleksandra - opinia (1) Mój samochód skutecznie został zabezpieczony folią ochronną.Czyste i... Aleksandra
Weronika - opinia (1) Cudowna obsługa klienta, wypożyczenie poszło sprawnie, autko czyściutkie i... Weronika steffan - opinia (1) montaż instalacji perfekt sprawnie ,,po czasie przeglad serwisowy raz dwa... steffan Mateusz Witkowski - opinia (1) Profesjonalna obsługa, szybka realizacja usługi, najwyższy profesjonalizm.... Mateusz Witkowski Jadzia - opinia (1) Moje auto po oklejeniu wygląda drapieżnie......jest piękne. Jadzia Mario - opinia (1) Bardzo polecam. Pełen profesjonalizm Mario pzak - opinia (1) Zdecydowanie polecam usługi tej firmy - usługi blacharsko-lakiernicze ORZEŁ.... pzak Julek - opinia (1) Bardzo polecam salon K&K Wojtanowicz! Specjaliści doradzili przy zakupie, są... Julek Robert - opinia (1) Fachowe podejscie do tematu.Bardzo mila obsluga. Robert Miki - opinia (1) Uwaga , polecam opinie na google. Są bardziej wiarygodne Miki Andrze. N - opinia (1) W warsztacie naprawiałem swojego Nissana Almerę . wymieniałem kompletne... Andrze. N Stefan Padory - opinia (1) Naprawa kosztowna jak dla mnie bo tanio to można samemu albo na piechotę. Już... Stefan Padory Anita - opinia (2) Najlepszy warsztat , najlepsi mechanicy z sercem i pasją . Gdybym mogła to... Anita mirek - opinia (1) korzystam od wielu lat i nie zamienie na zadna inna mirek Mariusz - opinia (1) Super obsługa, profesjonalne podejście Mariusz Marzena - opinia (1) Szybko, sprawnie, profesjonalnie, zapach wymiocin z dywanu zniwelowany.... Marzena Małgosia O. - opinia (1) Najlepsza myjnia i wspaniała obsługa ️Dziękuje Młodemu za wielka pomoc .... Małgosia O. Janusz - Seat Ibiza - opinia (1) Serwis znalazłem w pobliżu miejsca zamieszkania, żeby nie tkwić w miejskich... Janusz - Seat Ibiza