Mario - opinia (1) Bardzo polecam. Pełen profesjonalizm Mario pzak - opinia (1) Zdecydowanie polecam usługi tej firmy - usługi blacharsko-lakiernicze ORZEŁ.... pzak Julek - opinia (1) Bardzo polecam salon K&K Wojtanowicz! Specjaliści doradzili przy zakupie, są... Julek
Robert - opinia (1) Fachowe podejscie do tematu.Bardzo mila obsluga. Robert Miki - opinia (1) Uwaga , polecam opinie na google. Są bardziej wiarygodne Miki Andrze. N - opinia (1) W warsztacie naprawiałem swojego Nissana Almerę . wymieniałem kompletne... Andrze. N Stefan Padory - opinia (1) Naprawa kosztowna jak dla mnie bo tanio to można samemu albo na piechotę. Już... Stefan Padory Anita - opinia (2) Najlepszy warsztat , najlepsi mechanicy z sercem i pasją . Gdybym mogła to... Anita mirek - opinia (1) korzystam od wielu lat i nie zamienie na zadna inna mirek Mariusz - opinia (1) Super obsługa, profesjonalne podejście Mariusz Marzena - opinia (1) Szybko, sprawnie, profesjonalnie, zapach wymiocin z dywanu zniwelowany.... Marzena Małgosia O. - opinia (1) Najlepsza myjnia i wspaniała obsługa ️Dziękuje Młodemu za wielka pomoc .... Małgosia O. Janusz - Seat Ibiza - opinia (1) Serwis znalazłem w pobliżu miejsca zamieszkania, żeby nie tkwić w miejskich... Janusz - Seat Ibiza Darios - opinia (1) Super wybór i obsługa na najwyższym poziomie Darios Art - opinia (1) Przyjeżdżam co jakiś czas i zawsze jestem w szoku, że auto wygląda jak nowe. Art R - opinia (1) To jest porządna firma! Znają się na swojej pracy, dokładni, fachowcy. Polecam R Tomek - opinia (1) Pełen profesjonalizm, świetna obsługa fachowe doradztwo. Nie jest tanio, ale... Tomek Bogdan - opinia (1) Problem z poborem prądu załatwiony , jedyny warsztat elektryczny godny... Bogdan Bogdan - opinia (1) Miałem problem z poborem prądu z autem z USA. Jeżdziłem z autem od warsztatu... Bogdan A.G. - opinia (1) szybka i miła obsługa ,czasowo również -polecam . A.G.