Mariusz G - opinia (1) Bardzo dobra cena paliwa trochę wyżej na witominie jest średnio o 10-13 gr... Mariusz G Klaudia - opinia (1) Oferta firmy Ptak nie była najtańsza na rynku trójmiejskim ale obsługa i samo... Klaudia Tadeusz33 - opinia (1) Jestem miło zaskoczony. Bardzo dobry warsztat. Naprawa wykonana jak dla mnie... Tadeusz33
Edward Pobłocki - opinia (1) Usługa blacharsko-lakiernicza moim zdaniem bardzo dobra, oceniam tylko... Edward Pobłocki Grzegorz - opinia (1) Mialem do dokrecenia nad tlumikiem (slaby dostep) samodzielnie montowany hak... Grzegorz Jacek - opinia (1) W pełni polecam, auto już raz było tutaj i jestem zadowolony, teraz oddany... Jacek Kamila - opinia (1) Dnia 01lipca pojechałam do Warsztatu na pierwszą wizytę aby wymienić olej,... Kamila Mariusz - opinia (1) Świetna wypożyczalnia. Super obsługa , pełen profesionalizm . Wypożyczalni... Mariusz Kamil Marzec - opinia (1) Najlepszy serwis samochodowy. Bez problemu poradzili sobie z moim peugeotem,... Kamil Marzec Jaro - opinia (1) Bardzo dobrze zorganizowana firma, obsługa techniczna gotowość auta do użycia... Jaro Ice - opinia (1) Polecam. Jestem bardzo zadowolony Ice Bartosz - opinia (1) Szybko, sprawnie i co najważniejsze bez naciągania na niepotrzebne wydatki.... Bartosz Julia - opinia (1) Polecam z całego serducha! Kacper robi naprawdę dobrą robotę, dba i... Julia E. Oleszczuk - opinia (1) Dziękuję, że jesteście. Polecam wszystkim! E. Oleszczuk Rafał - opinia (1) Profesjonalna obsługa, dużo gratisów, rewelacja!!!!!! Rafał Aliona - opinia (1) Bardzo polecam ten warsztat. Miła obsługa, profesjonalne fachowcy, przestępne... Aliona Marcek - opinia (1) Firma profesjonalnie podeszła do mojego zamówienia, samochód został... Marcek MM - opinia (1) super warsztat !!! Fajna obsługa. Rzetelna naprawa. Umówiłam się na naprawę... MM Franciszek Sierszyński - opinia (1) Bardzo dobra wypożyczalnia. Sprawna i elastyczna obsługa, profesjonalne... Franciszek Sierszyński Rafał - opinia (1) Bardzo fachowy serwis, bardzo ogarnięta i solidna ekipa. Główny mechanik... Rafał