Wojtek - opinia (1) Witam. Byłem na serwisie samochodu w aso zdunek. Serwis miał polegać na... Wojtek Grzegorz - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z wykonanej usługi detailingu auta. Firma działa na... Grzegorz Simon - opinia (2) Dzięki regeneracji turbiny auto odżyło. Pierwszy raz miałem do czynienia z... Simon
jaro - opinia (1) Wyważenie kół jak zauważyłem to jest dla niech jakaś magia, auto wpadało w... jaro Marek - opinia (1) Gorąco polecam, najlepsza myjnia w mieście Marek Janek - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi i wykonanej pracy lakierniczej.... Janek alga - opinia (2) Nie polecam! Przyszłam do Pana Piotra z zepsutym tłumikiem i hamulcami.... alga Mirosława - opinia (1) Polecam z czystym sumieniem Firmę Orzeł. Tak szybko i dobrze wykonana naprawa... Mirosława Subaru Fan - opinia (1) Byłem tam ze swoim Subaru. Sprawa nie była prosta bo wcześniejsze 2 warsztaty... Subaru Fan Patryk - opinia (1) Świetna jakość w świetnej cenie, pełen profesjonalizm i zaangażowanie.... Patryk bernadeta - opinia (1) super myjnia , piorą ,że nie trzeba suszyć . Czyściutko i szybko . Wręcz jak... bernadeta Wojtas - opinia (2) Warsztat polecam bez dwóch zdań! Mechanikę, elektrykę panowie mają ogarnięte... Wojtas Gdańszczanin - opinia (1) Fachowo i konkretnie. Szybko zdiagnozowana usterka (sprzęgło) , wycena i... Gdańszczanin Wojciech - opinia (2) wymiana oleju i filtrów (z moim olejem) + żona prosiła o sprawdzenie stuków w... Wojciech Adam - opinia (1) Duży wybór samochodów. Bardzo dobry stan rzeczywisty i historia samochodu.... Adam J.Tomasiak - opinia (1) Szybko;Sprawnie;Solidnie;polecam J.Tomasiak rafal n - opinia (1) serwis pod norweski przeglad (EU) polecam rafal n Lukasz - opinia (1) Wszystko fajnie. Pozlecam.Pozdrawiam. Lukasz Agnieszka - opinia (2) Do warsztatu trafiłam przypadkowo jako że szukałam warsztatu najbliższego w... Agnieszka Alina - opinia (1) Super serwis, "dowodzony" przez super-profesjonalistę, jestem bardzo... Alina