Marian Włodarski - opinia (1) Bardzo dobry warsztat i bardzo sympatyczna obsługa, polecam innym... Marian Włodarski Karol - opinia (1) konkretni fachowcy ktorzy maja pojecie o tym co robia Karol Omijac (2) Witam wszystkich. Z usług tej wypożyczalni korzystałem już kilka razy. Auta... Kacper
Marcin - opinia (1) Kupiłem Audi Q7 2016 rok. Szczerze polecam. Auto przeszło bez żadnych... Marcin skuter - opinia (1) Miła i profesjonalna obsługa , czas realizacji zgodny z umową . Ceny... skuter Bartłomiej Waszczuk - opinia (1) Generalnie jestem bardzo pozytywnie zaskoczony jakością obsługi ,... Bartłomiej Waszczuk Maciej - opinia (1) Obsługa i jakość pierwsza klasa. Jeśli chodzi o poziom usług blacharsko... Maciej Anna - opinia (1) Szybka, fachowa obsługa -zarówno w kwestii wymiany i naprawy opon, jak i... Anna Waldemar Zientkowski - opinia (1) Samochód naprawiony po stłuczce. Dziękuję za fachową pomoc i doradztwo.... Waldemar Zientkowski Tomasz - opinia (1) Szczerze polecam usługi tej firmy. Bardzo dobra obsługa klienta, same... Tomasz Miki - opinia (1) Wszystko zrobione idealnie, w terminie, cena dobra. Miki magda - opinia (1) Ceny nieadekwatne do rynku (czyszczenie tapicerki 200zł, dwie konkurencyjne... magda Szymon - opinia (1) Lipa ..Lipa .Lipa .Moje Auto trzymali 59 dni ...mimo to nie poradzili sobie z... Szymon Krzysztof Nowak - opinia (2) Przyjechałem z kapciem. Opony nie naprawiono i powiedziano usunięto jakaś... Krzysztof Nowak Adam - opinia (1) Polecam bardzo serdecznie, Pan Bogdan zna się na rzeczy Adam JBL - opinia (1) Profesjonalnie i uczciwie. Polecam JBL Bardzo polecam - opinia (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa . Polecam wszystkim . Bardzo polecam Airpien - opinia (1) Samochód sprzedałem szybko i sprawnie, cena do zaakceptowania. Przebieg... Airpien Dyz - opinia (1) Szybka obsługa. Konkurencyjne ceny. Dyz Andrzej - opinia (1) Ostrzegam , gwarancja w tym warsztacie to lipa ,straszna prowizorka i... Andrzej