Bardzo polecam - opinia (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa . Polecam wszystkim . Bardzo polecam Airpien - opinia (1) Samochód sprzedałem szybko i sprawnie, cena do zaakceptowania. Przebieg... Airpien Dyz - opinia (1) Szybka obsługa. Konkurencyjne ceny. Dyz
Andrzej - opinia (1) Ostrzegam , gwarancja w tym warsztacie to lipa ,straszna prowizorka i... Andrzej Bartosz K. - opinia (1) Dobry i rzetelny serwis. Miła obsługa, normalne ceny. Serwisuje u nich dwa... Bartosz K. Jolanta Zakrzewska - opinia (1) Szybko,zwinnie i na czas. Obsuga naprawde przesympatyczna. Naprawde polecam Jolanta Zakrzewska Arek - opinia (1) Serdeczne pozdrowienia i podziękowania dla pracowników firmy lpg za... Arek Daria - opinia (1) Transakcja sprzedaży przebiegła pomyślnie, Pan bardzo sympatyczny, cena... Daria Kamil - opinia (1) Pełen profesjonalizm od zamówienia auta na stronie do jego oddania. Auto... Kamil Anna - opinia (1) Polecam ;) profesjonalna pomoc ... Pan pomogł mi wejść do samochodu ponieważ... Anna Iwona - opinia (1) Zdecydowanie polecam. Najlepsza wypożyczalnia przy lotnisku w Gdańsku.... Iwona vw alltrack 2013 - opinia (1) Miałem problem z przeciekającym dachem panoramicznym w VW Passat B7 Alltrack.... vw alltrack 2013 Michal P. - opinia (1) Jeśli chcesz rozpocząć swoją przygodę z detailingiem lub po prostu... Michal P. Natalia - opinia (1) Szybka, profesjonalna obsługa, szczerze polecam. Natalia Andrew - opinia (1) Nie polecam! Na polakierowanym zderzaku były zacieki i jakieś paprochy.... Andrew Karolina - opinia (1) Szybko i bez problemów, kontak przy każdej nawet małej pierdulce typu żarówka... Karolina JMproducts - opinia (1) Profesjonalne podejście do klienta, wszystko załatwione bardzo sprawnie,... JMproducts Michał - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony , auto wygląda super nie do poznania. Chciałem... Michał Michał - opinia (1) Zdecydowanie na plus fachowe podejście do napraw, info co może pójść nie tak... Michał Wojtek - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z oferty wypożyczalni Halo Rent. Przystępne ceny... Wojtek