Andrzej - opinia (1) Na 100% mogę polecić Renault-Art właścicielom Renówek i nie tylko. O... Andrzej Bart - opinia (2) stanowczo nie polecam! Pacjent to audi a3 1.8t. po założeniu gazu zaczęły... Bart Krzysztof - opinia (1) Same piątki tyle w temacie pozdrawiam Krzysztof
Toyota - opinia (1) Naprawiałem w MotoCave bok auta po większej stłuczce i jestem bardzo... Toyota Paweł - opinia (1) Likwidacja szkody: bardzo profesjonalne podejście, naprawa bez zarzutu. Polecam! Paweł Wojtek M. - opinia (1) Co tu dużo mówić.. pełen profesjonalizm obydwu Panów. Po wgnieceniu ani... Wojtek M. Marek - opinia (1) super,bardzo miła obsługa,fachowe doradztwo Marek Daria - opinia (1) Polecam w 100% KN auto serwis,pełen profesjonalizm,szybka i sprawna... Daria Michał - opinia (1) Przetarty przewód w moim citroenie był dla wielu "fachowców" ponad sily. Bo... Michał Asia - opinia (1) Miła obsługa, rzetelnie, na czas, profesjonalne podejście specjalisty ds.... Asia Izabela - opinia (1) Skorzystałam z oferty firmy skup aut za gotówkę... Wycena auta i... Izabela Łukasz - opinia (1) Szybko sprawnie, uczciwie a do tego sympatycznie. Polecam Łukasz Tomek - opinia (1) Zakład bardzo do rzeczy i swoją powinnośc. Regeneracja była w dobrej cenie i... Tomek Hubert - opinia (1) Panowie oferują obsługę na oczekiwanym poziomie. Są słowni ,rzetelni i godni... Hubert Monika - opinia (1) Polecam, szybko, sprawnie, przesympatyczna obsługa. Monika Michał - opinia (1) Szybko tanio i bez problemów. No i mają same nowe auta. Polecam! Michał n - opinia (1) WItam. Ze względu na bardzo słabą, nierzetelną obsługę postanowiłem podzielić... n sylwia - opinia (1) Wszystko na 6+ polecam .. Autka nowe.. Sprawne sylwia Zadowolony - opinia (1) Bardzo sprawnie, szybko, profesjonalnie, zgodnie z informacja telefoniczną,... Zadowolony Mariusz - opinia (1) Warsztat bardzo profesjonalny, kolejka bardzo długa więc świadczy to tylko o... Mariusz