Marcela - opinia (1) Najlepsza wypożyczalnia. Zero problemów wszystko na czas Marcela Pawel - opinia (1) Samochody czyste i zadbane. Duży wybór samochodów w przystępnej cenie.napewno... Pawel Krystian Piątek - opinia (1) Dwa samochody naprawiane z różnymi problemami ( w tym uszczelka pod głowicą),... Krystian Piątek
Krzysztof (Golf V) - opinia (1) Korzystałem z Warsztatu dwukrotnie - obsługa szybka, konkretna i na... Krzysztof (Golf V) Antek - opinia (2) Bardzo dobry specjalista. Naprawiony odprysk na przedniej szybie. Inni już... Antek Piotr(Clio) - opinia (2) W Auto Service Car Czajkowski korzystałem już kilka razy z usług... Piotr(Clio) Ania - opinia (1) Samochód dostarczono mi pod dom w umówionym terminie czyste i nowe . Ceny... Ania Wojtek - opinia (1) Polecam z czystym sumieniem,usługi Firmy orzeł.oddałem do naprawy... Wojtek Wojtek M. - opinia (1) Polecam z czystym sumieniem, usługi blacharsko-lakiernicze ORZEŁ Wojtek M. Kasia - opinia (1) Szybka i profesjonalna pomoc. Szczerze polecam Kasia Ola - opinia (2) Świetny warsztat, bardzo miła obsługa i wysoka jakość oferowanych usług. Po... Ola Jerzy - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z uslug. Staraja sie! Wgniecenie lakieru i zaprawka... Jerzy Andrze_j - opinia (2) Wszystko szybko i sprawnie, Pan właściciel z sercem do klienta podchodzi.... Andrze_j Leszek - opinia (1) Pierwsza naprawa w tym warsztacie i jestem naprawdę zaskoczony i to w... Leszek Mka - opinia (1) Wszystko super, auto nowe, czyste i zadbane. Obsługa pełna profeska. Mka Krzysztof - opinia (1) Szybko i sprawnie miła obsługa polecam Krzysztof Katarzyna - opinia (1) Hip hop hura!!!!! Naprawa zadowolajaca jest... Katarzyna Stanislaw Kobiela - opinia (1) lakierowalem u nich auto po kolizji, i musze powieziec ze z kolorem trafili w... Stanislaw Kobiela Jacek Rolik - opinia (1) Wysłałem e-mail do Bartka Nowaka, właściciela Motocar odnośnie akumulatora,... Jacek Rolik Anna - opinia (1) Bardzo polecam. Drugi raz skorzystałam z usług warsztatu - zawsze solidnie i... Anna