super obsluga (2) Polecam, rzetelność, uprzejmość i fachowość! Grazyna MSzym - opinia (2) Wizyta w serwisie to totalna porażka. Obsługa po niżej przeciętnej. To nie... MSzym Jakub Ciesielski - opinia (1) Wzorowa obsługa ze strony Pana Jacka Choromańskiego. Kultura osobista,... Jakub Ciesielski
Jimmy Chominski - opinia (2) Auto po wypadku oddałem ekipie Pana Wojtka w ręce. Mimo tego, że naprawa była... Jimmy Chominski M & M - opinia (1) Duży problem z umówieniem się na jazdę próbną. W zeszłym roku po zgłoszeniu... M & M Niki - opinia (1) Nie ma co tu dużo pisac... trzeba przyjechać i skorzystać z usług. Dla tych... Niki Jacek - opinia (1) Całkiem nieźle zweryfikowany samochód podczas okresowego przeglądu- co prawda... Jacek Kk - opinia (1) Super! Super Super Super Super Super Super Super Super Kk Jolanta z Gdyni - opinia (1) Obsługa bardzo mila i przyjazna klientowi. W razie jakichkolwiek kłopotów... Jolanta z Gdyni mpszym - opinia (1) Zakupiony samochód był samochodem używanym, obsługa na najwyższym poziomie. I... mpszym Sebastian - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam Pana Darka. Samochód w bdb stanie, zgodnie z tym... Sebastian michał - opinia (1) Salon i serwis w Gdyni po przebudowie jest piekny i nowoczesny.Obsługa mila i... michał Krystyna Nowakowska - opinia (1) Jestem pod wielkim wrażeniem obsługi. Rano nie mogłam odpalić samochodu,... Krystyna Nowakowska Kasia - opinia (1) Polecam - bardzo dobry kontakt, auto zrobione świetnie, plus mega szybko :) Kasia Ola - opinia (1) Polecam!-przyjechałam z autem na lawecie, zostałam przyjęta już po godzinach... Ola Henryk kaszewski - opinia (1) Auta super.pan i pani z obsługi bardzo mili i żeczowi do tego naprawdę... Henryk kaszewski Patka - opinia (1) Ok polecam ... ceny ok.zawsze na miejscu szybka dostawa Patka Dariusz - opinia (1) Bardzo miła obsługa. Wszystko zgodnie z ustaleniami. Bardzo fachowe podejście... Dariusz Paweł - opinia (1) Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Bardzo miły kontakt. Decyzja w ciągu 15... Paweł Kazimierz (Opel Corsa) - opinia (2) Oddałem samochód do lakierowania zderzaka. Bardzo szybka, fachowa, solidna... Kazimierz (Opel Corsa)