Ania - opinia (1) Jestem kobieta i bałam się oddać auto do mechanika. Skorzystałam z usług tego... Ania Kia Sorento - opinia (1) Moja opinia o tym warsztacie jest bardzo dobra,serwisuje auto od dłuższego... Kia Sorento Marcin - opinia (1) Tego właśnie szukałem, auta przede wszystkim zgodne z opisem i stanem... Marcin
Magda Banaszak - opinia (1) Bardzo profesjonalna i miła obsługa! Uzyskałam bardzo fachowe doradztwo w... Magda Banaszak Julia - opinia (1) Jakiś czas temu kupiłam auto bezwypadkowe i zadbane jak było napisane w... Julia Ola Musiał - opinia (1) Polecam tą firmę, obsługa konkretna i pomocna. Współpracą z taką firmą to... Ola Musiał Zbyszek - opinia (1) Minęły 4 miesiące odkąd jeżdżę Nissanem od Pana Darka. Auto sprawuje się bdb,... Zbyszek subaru - opinia (1) Najdroższy serwis w PL; przekładka opon ponad 300pln; subaru Krzysztof - opinia (1) Profesjonalna i miła obsługa. Duży asortyment akumulatorów do motocykli.... Krzysztof Janusz - opinia (1) Polecam ten autohandel. Pan Dariusz fachowo doradzil zakup Citroena ktory... Janusz citroen c5 - opinia (1) bardzo rzetelnie i kompleksowo w 100% zaangażowani w rozwiązanie problemu citroen c5 kwama - opinia (1) Bardzo profesjonalna i uczciwa firma. Jestem ogromnie miło zaskoczona i... kwama Mietek w212 - opinia (1) Precyzyjnie spasowane mojego mietka części nawet zamienniki na które się... Mietek w212 Wojciech - opinia (1) Pozytywne i konkretne ,nudzi zaufanie Wojciech gagas - opinia (1) Odebrali auto z domu, naprawili odwieźli po naprawie pięknie umyte i... gagas Wiraszka - opinia (1) Kompleksowo , bez problemów i naprawdę dobrze polecam i szczerze naprawiam u... Wiraszka Marcin - opinia (1) Obsługa na wysokim poziomie. Trafna diagnoza. Szybka naprawa. Ja i mój... Marcin Wspaniały pomysł dla fanów motoryzacji (2) Brałam udział w poprzednim zlocie i rodzinnych spotkaniach tej Pary... dorisopot Tomek - opinia (1) Mają pojęcie chłopaki. Większość towarów na miejscu, resztę zamawiają w... Tomek Tomasz - opinia (1) Profesjonalnie i szybko. W ciągu 15 minut został przetestowany stary... Tomasz