Jakub - opinia (1) Pełen profesjonalizm, szybka naprawa, gorąco polecam!!! Jakub Dominik - opinia (1) Wszystko fajnie do momentu reklamacji zerwanego bagażnika który został źle... Dominik Stanisław - opinia (1) Zwracam uwagę na warsztat samochodowy „ANRO” z Gdańska-Brzeźna. Mam bardzo... Stanisław
Michal - opinia (1) Szybka diagnoza, silnik po remoncie chodzi jak zloto, niedrogo, polecam Michal Adrian - opinia (2) Kupiłem przez telefon moto Suzuki DL Panowie zapewniali że moto naprawdę... Adrian Damain - opinia (2) Nie polecam firmy! Z usług byłem zmuszony skorzystać przez ubezpieczalnie (OC... Damain Karol - opinia (2) Wymiana opon w Lagunie. Dodatkowo free sprawdzili zawieszenie. Polecam Karol Ewa - opinia (1) Wymiana opon i wyważanie ekspresowo, miło i fachowo. Jestem stałą klientką od... Ewa Robert - opinia (1) Profesjonalna obsługa jestem bardzo zadowolony Robert Mikołaj O. - opinia (1) 3 miesiące temu dokonałem zakupu swojego pierwszego w życiu samochodu... Mikołaj O. Edward - opinia (1) Profesjonalna i rzeczowa diagnoza usterki oraz szybka i skuteczna naprawa. Edward Krystyna - opinia (1) Pełen profesjonalizm, terminowo. Krystyna CJ - opinia (1) Pełna profeska, robota zrobiona bez zbędnego gadania, jak oddać auto to... CJ Jakub - opinia (1) Wszystko jak najbardziej ok. Polecam!!!! Jakub AR 159 - opinia (1) Naprawy przeprowadzam na bieżąco w tym warsztacie znakomita obsługa mechanicy... AR 159 Norek - opinia (1) Super kontakt! Wszystko zrobione zgodnie z planem, bez kombinacji - polecam!!! Norek Ania - opinia (1) Jestem kobieta i bałam się oddać auto do mechanika. Skorzystałam z usług tego... Ania Kia Sorento - opinia (1) Moja opinia o tym warsztacie jest bardzo dobra,serwisuje auto od dłuższego... Kia Sorento Marcin - opinia (1) Tego właśnie szukałem, auta przede wszystkim zgodne z opisem i stanem... Marcin Magda Banaszak - opinia (1) Bardzo profesjonalna i miła obsługa! Uzyskałam bardzo fachowe doradztwo w... Magda Banaszak