Andrzej - opinia (1) Jestem stałym klientem warsztatu. Wszystkie usługi w zakresie instalacji... Andrzej Marian Konieczny - opinia (1) Profesjonalny serwis akumulatorów Marian Konieczny Marcin - opinia (2) Za komplet starych 20 letnich zdezelowanych poobijanych felg do Volvo... Marcin
Łukasz - opinia (1) O firmie dowiedziałem się z polecenia więc robie to samo :) Miła, szybka i... Łukasz Ania - opinia (2) Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Wszystko odbyło się szybko i sprawnie.... Ania Wydech. - opinia (1) Witam. Polecam. Dokonałem dobrego zakupu w dobrej cenie.. Wydech. Remigiusz K. - opinia (1) Szczerze polecam ten warsztat auto elektryczny na Hynka 30. Ludzi poznaje... Remigiusz K. Małgorzata T. - opinia (1) Oddałam samochód do prania tapicerki, odebrałam samochód z pięknym świeżym... Małgorzata T. Jan - opinia (1) Naprawili felgi których inni nie potrafili. Jan Karolina - opinia (1) Wszystko w porządku. Na ofertę trafiliśmy podczas przeszukiwania Internetu.... Karolina Agnieszka - opinia (1) Polecam MotoCar Akumulatory. Mialam problem z autem ktore nie chcialo... Agnieszka Wojciech - opinia (1) Wszystko super polecam. Sprawnie i szybko. Wojciech Paweł - opinia (2) Polecam, każdemu kto ceni sobie czas. Paweł Agata - opinia (1) Korzystam z wynajmu od 3 lat . Dla mnie nr 1 w Gdańsku Agata Dorota Kopeć - opinia (2) Serwis naprawdę super. Bardzo miła i kompetentna obsługa. Pełen... Dorota Kopeć Dorota - opinia (1) Jestem spoza Trójmiasta i gdy zepsuł mi się samochód po jednym telefonie... Dorota Dorota - opinia (1) Laweta przyjechała szybko, wszystko sprawnie i niedrogo, polecam Dorota Ewa - opinia (1) Bardzo miła atmosfera moje wrażenia bardzo pozytywne Ewa Andrzej - opinia (1) Profesjonalna obsługa Pana Grzegorza z serwisu, dziękujemy. Andrzej Ola - opinia (1) Naprawdę profesjonalna obsługa. Na początku byłam sceptycznie nastawiona... Ola