Mirek - opinia (1) Bardzo polecam salon Seata Plichta w Gdyni bardzo miła i profesjonalna... Mirek bogdan - opinia (1) naprawa zbitej szyby po 2 tyg.bez rezultatu i nie wiadomo kiedy będzie może... bogdan Zbigniew/Duster - opinia (1) Panie Prezesie Zdunek ,jestem klientem od 16 lat i z czystym sumieniem muszę... Zbigniew/Duster
Ryszard Tomaszek - opinia (1) Pracownik salonu Suzuki Pan Piotr Gajewski w sposób profesjonalny a... Ryszard Tomaszek Iwona - opinia (1) Polecam bez wahania. Doradztwo, jakość wykonania usługi na wysokim poziomie. Iwona Ja - opinia (1) Konkretną, fachowa i miła obsługa. Polecam. Ja Tomasz - opinia (1) Fachowa i konkretna obsługa, auto które mi polecono Toyota C-HR było czyste i... Tomasz klient - opinia (2) Bardzo nieprzyjemna obsługa ! pan Łukasz wybitnie nieprzyjazny w stosunku do... klient Sław. - opinia (1) zdecydowanie polecam, super auta, żadnych zastrzeżeń Sław. Sylwia - opinia (1) Super warsztat, solidnie, szybko, z pełną informacją, polecam Sylwia Piotr - opinia (1) Bardzo solidnie robią blacharke i lakierke i mechanikę i jestem zadowolony Piotr Amelia - opinia (1) Bardzo polecam komis Pana Arka. Obsługa zna się na rzeczy i warto na niej... Amelia Daniel - opinia (2) Miła, zgrana i naprawdę ogarnięta obsługa Daniel Piotr Bronowski - opinia (1) W moim aucie nie chłodziła klima. Panowie zdiagnozowali problem i wymienili... Piotr Bronowski Kacper - opinia (2) Krótko i na temat firmy: Szybko, sprawnie i fachowo. Kacper Paweł - opinia (2) Firma godna polecenia. Likwidacja szkody przebiegła bardzo sprawnie oraz co... Paweł Marcin - opinia (2) Rzetelność. Fachowa pomoc w załatwieniu sprawy powypadkowej. Wzorowy kontakt... Marcin Anna - opinia (1) O firmie dowiedziałam się z polecenia kolegi i również polecam! Miła i... Anna Alicja - opinia (1) Znajomy polecił mi komis pana Arka, rekomendacja nie zawiodła. Bezproblemowy... Alicja Andrzej - opinia (1) Jestem stałym klientem warsztatu. Wszystkie usługi w zakresie instalacji... Andrzej