Marcin - opinia (1) Obsługa na wysokim poziomie. Trafna diagnoza. Szybka naprawa. Ja i mój... Marcin Wspaniały pomysł dla fanów motoryzacji (2) Brałam udział w poprzednim zlocie i rodzinnych spotkaniach tej Pary... dorisopot Tomek - opinia (1) Mają pojęcie chłopaki. Większość towarów na miejscu, resztę zamawiają w... Tomek
Tomasz - opinia (1) Profesjonalnie i szybko. W ciągu 15 minut został przetestowany stary... Tomasz Bogdan - opinia (1) Witam. Po raz kolejny bardzo dobrze wykonana naprawa auta firmowego. Szybko... Bogdan Arur - opinia (1) Solidnie wykonany chiptuning z hamownią 4x4 w rozsądnej cenie. Arur Agnieszka - opinia (2) Skusiły mnie pozytywne opinie. Duży warsztat i doświadczenie pracowników.... Agnieszka Maciej - opinia (2) Bardzo miła i kompetentna obsługa. Szybko i sprawnie wykonano usługę. Chętnie... Maciej Szymon - opinia (1) Punktualne przybycie na spotkanie, szybka wycena samochodu i podpisanie umowy... Szymon Klient - opinia (1) Sprawne i szybkie załatwienie sprawy Klient Anna - opinia (1) Obsługa na tej stacji to jakaś pomyłka. Dwóch kasjerów - dziewczyna i... Anna Jurek - opinia (1) Ogólnie OK,ale gość,który siedzi w kanciapie i kasuje MEGA niesympatyczny i... Jurek Paweł - opinia (1) Więcej takich fachowców jak pan Bartek.do tego ceny naprawdę atrakcyjne i... Paweł Michał - opinia (1) W tych niesprzyjających okolicznościach zakład nadal profesjonalnie podchodzi... Michał Wojtek - opinia (1) 100%zadowolenia i satysfakcji z wynajmu . Bez kaucji . Polecam Wojtek Monika - opinia (1) Polecam usługi Pana Bartosza, bardzo fajny kontakt z klientem, widać po... Monika Grzegorz - opinia (1) Polecam, bardzo duży wybór samochodów. Obsługa na najwyższym poziomie. Brak... Grzegorz Jacek - opinia (1) W końcu udało mi się znaleźć warsztat z którego wyjechalem zadowolony, jak na... Jacek Marzena - opinia (2) Polecam oddałam auto do serwisu bardzo miła obsługa wszystko poszło sprawnie Marzena Michał - opinia (1) Szybko i w dobrej cenie, na pewno polecam. Michał