cino - opinia (1) Salon sprzedaży mogę polecić z pełnym przekonaniem. Bardzo dobry kontakt z... cino Wojciech - opinia (1) Dwa dni temu oddawałem auto do myjni. Samochód perfekcyjnie umyty oraz... Wojciech Leszek Pietrzak - opinia (1) Perfekcja sama w sobie ! Aby tak dalej Leszek Pietrzak
Krystian - opinia (1) Pomorskie Centrum Czyszczenia Filtrów DPF znalazłem szukajac pomocy z... Krystian Robson - opinia (1) Wypożyczenie przyczepki 2 osiowej na weekend. Zamówiłem telefonicznie,... Robson M. - opinia (2) Bardzo dobrzy fachowcy . Jedni mówią że za drogo a jedni nie narzekają... M. Arek - opinia (1) Byłem na spotkaniu służbowym w trójmieście kiedy moje auto stanęło. Traf... Arek martines - opinia (1) Światowy poziom usług. Super jakość i miła obsługa. Bardzo polecam każdemu... martines Krzysztof - opinia (1) Niestety serwis bardzo się popsuł od poprzedniego mojego przeglądu ok. rok... Krzysztof smash - opinia (1) korzystałem 2 razy, telefonicznie ustalone obsługa sympatyczna, odbiór w... smash Radek - opinia (1) Dzisiaj sprzedałem im samochód, jestem bardzo zadowolony z obsługi. Radek Anonim - opinia (1) Miałem problem z samochodem, zabił trafiłem do tego serwisu byłem w 3 innych... Anonim Maciek - opinia (1) Auto po nawoskowaniu wygląda jak nowe! Maciek Maciek - opinia (1) Auto po nawoskowaniu wygląda jak nowe! Maciek Henryk - opinia (1) Obsługa salonu zasługuje na moją pochwałę. Henryk Opel astra - opinia (1) opel astra naprawa blacharsko- lakiernicz pelen profesjonalizm po ustaleniu... Opel astra Izabela - opinia (1) Polecam , szybko , sprawnie i profesjonalnie . Dziękuje Panu Michałowi... Izabela Małgosia - opinia (1) Polecam firmę BMK OK serwis Gdańsk. Usługa wykonana rzetelnie, uczciwie,... Małgosia Marta - opinia (1) Co tu dużo komentować- zdecydowanie polecam. Panowie znają się na rzeczy,... Marta rr - opinia (1) odradzam i nie życzę nikomu regeneracji reflektorów w tej firmie. Zacieki na... rr