Bartek - Cerato - opinia (1) Odwiedzałem warsztat już kilkukrotnie i zawsze wychodzę więcej niż... Bartek - Cerato Paweł - opinia (1) Zdecydowanie negatyw! Na trasie okazało się, że przepaliła mi się żarówka... Paweł Gdańszczanin - opinia (2) Korzystam z warsztatu od około roku. Naprawiam 3 pojazdu i zawsze wszystko... Gdańszczanin
Jarosław - opinia (1) Bardzo duży wybór, każdy znajdzie coś dla siebie w rozsądnych pieniądzach. Jarosław Michał - opinia (1) Korzystałem wcześniej z usług innych serwisów/warsztatów na terenie Gdańska,... Michał Adi - opinia (1) Ludzie uważajcie zakupiliśmy roczne auto bezwypadkowe gdzie po roku... Adi Aleksandra - opinia (1) Ja od lat korzystam z tego serwisu i jestem zaskoczona negatywnymi opiniami.... Aleksandra Wojtek - opinia (1) Serwis instalacji gazowej w Shevrolet Aveo 213. Profesjonalnie,szybko i w... Wojtek bono - opinia (1) pełny profesjonalizm,miła obsługa ,godny polecenia bono gg - opinia (1) Zmieniam tam opony na letnie i zimowe od wielu lat. gg Łukasz - opinia (1) Nie polecam oddałem samochód na sprawdzenie zawieszenia,Regulacja luzów... Łukasz Donmator - opinia (1) Oddałem auto na wymianę klocków i tracz. Odebrałem z uszkodzona podporą wału... Donmator Malgorzata - opinia (1) Byłam z moim samochodem kilka dni temu, panowie profesjonalnie dobrali... Malgorzata Marek - opinia (1) Polecam , duży wybór, dobre ceny, obsługa ok Marek Tomek - opinia (1) Miałem problem z uruchomieniem auta wezwałem tego pana. Podczas rozmowy... Tomek Robert - opinia (1) Kolejny raz mam możliwość kupować tu akumulator :) szybko i miło Robert Maja - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam MotoCar! Pan udzielił mi fachowej - a przede... Maja Krzysztof Karpowicz - opinia (1) Polecam gorąco, ze względu na pełen profesjonalizm, zaangażowanie, uprzejmość... Krzysztof Karpowicz Kamil - opinia (1) Bardzo szybko, sprawnie i konkretnie. Idealny kontakt. Polecam z pełną... Kamil god - opinia (1) Zamowilem wymiane glosnikow na Ampire, w sumie podstawowe z ich oferty, a juz... god