Magdalena - opinia (1) Profesjonalna obsługa i 100 % satysfakcji z wykonanej usługi. Polecam! Magdalena Grześ - opinia (1) Naprawiam auto tylko u Kosika najlepszy mechanik w okolicy konkretny fachura... Grześ Kamil - opinia (1) Usluga na najwyzszym poziomie. Na pewno wroce. Z czystym sercem polecam. Kamil
Damian - opinia (1) Dzięki Panu Bartkowi dramat z często rozładowującym się akumulatorem... Damian Piotr - opinia (1) Kolejne auto naprawione jak należy. Jeżeli komuś zależy na tym aby sprawnie i... Piotr Agnieszka - opinia (1) Polecam z całego serca salon Volkswagen Plichta Gdynia na ul. Morskiej. Pan... Agnieszka Damiana - opinia (1) Zakup akumulatora to dla mnie niemałe wyzwanie, jednak z pomocą MotoCar... Damiana Ro3 - opinia (1) Od pierwszego kontaktu do odbioru pojazdu wszystko w porządku. Pełna... Ro3 On - opinia (1) Ogólnie nie Polecam.(...) Cena za usługe miała być inna a co do czego w dniu... On Zbigniew Słodki - opinia (1) Bardzo szybka i fachowa pomoc w nagłych sytuacjach i nie tylko. Jeszcze raz... Zbigniew Słodki Krzysztof - opinia (1) Bardzo solidny warsztat dotrzymujacy terminów i solidna robotę robią ci panowie Krzysztof Weronka - opinia (1) Warsztat polecił mi kolega z firmy. Usługa wykonana sprawnie. Umówiłam się na... Weronka Anna - opinia (1) Bardzo rzetelna firma. Korzystałam wielokrotnie. Nie miałam nigdy problemów... Anna Anka - opinia (1) Polecam pana Roberta. Szybka, fachowa i konkretna pomoc. Ceny bardzo... Anka Łukasz - opinia (1) Skorzystałem z usług 09-01 z moim starym Focusem i muszę pochwalić że obsługa... Łukasz Jaroslaw. Poloczansski - opinia (1) Inteligentnie zyczliwie milo polecam Jaroslaw. Poloczansski Bartosz - opinia (1) Dzisiaj kupili moj samochód, jestem bardzo zadowolony z obsługi tej firmy Bartosz Piotr - opinia (1) Szybko i profesjonalnie wykonany przegląd samochodu. Wskazanie ewentualnych... Piotr Dżoana - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi, napewno jeszcze wrócę. Z chęcią... Dżoana Regeneracja pompy (2) Słabiutko... pompa po regeneracji rozszczelniła się po 2 miesiącach. Nie mam... Marek