Kamil - opinia (1) Bardzo szybko, sprawnie i konkretnie. Idealny kontakt. Polecam z pełną... Kamil god - opinia (1) Zamowilem wymiane glosnikow na Ampire, w sumie podstawowe z ich oferty, a juz... god my - opinia (1) miło, sprawnie i w rozsądnej cenie - polecam każdemu my
my - opinia (1) profesjonalnie i na czas - polecam każdemu my Weronika - opinia (1) Jeśli chcecie zmarnować czas i zdrowie to jedźcie do Schewe. Koło... Weronika Anita - opinia (1) Wczoraj sprzedałam im samochód. Jestem mile zaskoczona czasem reakcji. Duży... Anita Marcin - opinia (1) Wymiana rozrządu w samochodzie Volkswagen Bora, szybko, konkretnie i fachowo.... Marcin Martynika - opinia (1) Szybka i fachowa pomoc przy aucie. Polecam Martynika Basia - opinia (1) Bardzo uprzejma i pomocna obsługa, dwie uszkodzone opony naprawione od ręki -... Basia Szymon - opinia (1) Polecam montowalem kamera cofania Szymon Artur - opinia (1) Witam, miałem problem z Passatem 2.0 , rok 2011 diesel. Wszystko wskazywało... Artur Szymon - opinia (1) Montaż gazu to dobra inwestycja szybka i pewna stopa zwrotu kapitału. Mi... Szymon Igor - opinia (1) Regeneracja zrobiona bardzo szybko. Bardzo dziękuję polecam i pozdrawiam. Igor Sebastian - opinia (1) Dzisiaj sprzedałem im samochód, cała transakcja trwała zaledwie 45min. Nie... Sebastian Monika - opinia (1) Szybka naprawa, przystępne ceny, miła obsługa. Nawet dojazd do klienta po... Monika Agnieszka - opinia (1) Bardzo dobra współpraca i pomoc w sprzedaży auta. Polecam Agnieszka Grzegorz - opinia (1) Nie polecam oddawać tam swojego auta. Po zgłoszeniu szkody ciężko było się... Grzegorz Marek - opinia (1) Zadzwoniłem do nich z ogłoszenia. Mile zaskoczony rozmową telefoniczną... Marek Usuwanie PDF I chip tuning (2) Witam wszystkich ktòrzy mają problem z mocą i Pdf swoim aucie ja moge z... Rafał Valtek - opinia (1) Drobny, lecz uciążliwy problem, rozwiązany ekspresowo, szczerze polecam. Valtek