Magda - opinia (1) Bardzo przystępna cena i bardzo profesjonalne podejsce do klienta i robota.... Magda Krzysztof Ka - opinia (1) Los tak zarzadził, że z dnia na dzień zostaliśmy bez auta. Twierdze, że skoro... Krzysztof Ka Wojciech - opinia (1) Nie wiem skąd wzięto kierownika tej stacji, wyjątkowo niemiły i na pewno nie... Wojciech
PanGda - opinia (1) Pan Marek to świetny specjalista, zna się na swoim fachu. Zawsze trafnie... PanGda Przemo - opinia (2) Regenerowałem u P. Piotra most od VOLVO (wysyłkowo) i szczerze jestem bardzo... Przemo Rafał - opinia (1) Miła obsługa i udany zakup.Duże podziękowania dla Pana Piotra ,który z dużym... Rafał krzysztof - opinia (3) polecam pan piotr uratował moja skrzynie biegów od sharana i teraz chodzi bez... krzysztof Anka - opinia (1) Późną porą wracałam z małymi dziećmi na mieszkanie. Złapałam kapcia... Anka Anka - opinia (1) Późną porą wracałam z małymi dziećmi na mieszkanie. Złapałam kapcia... Anka Jakub B - opinia (1) Dwa razy zawitałem w ich progi i za każdym razem był to kolosalny błąd. Raz... Jakub B Gosia - opinia (1) Auto, ktore wypozyczylam bylo obrzydliwie brudne. Kierownica kleila sie od... Gosia Michał - opinia (1) Mam rzadszą wersję Renault - Kangoo 4x4, która ma dość specyficzne i... Michał A. - opinia (1) Nie mam żadnych zastrzeżeń. Ostatni rok jeździłam tu nissanem micrą, teraz... A. Benek - opinia (1) Profesjonalne, szybko, chciałbym napisać Tanio. Benek Wymiana kół z oponami letnimi Opel Meriva B (2) Przyjechałem na wymianę kół z oponami letnimi wraz z regulacją czujników... Mikołaj Kicia - opinia (1) Rewelacja . Konkretna firma nastawiona na dobro klienta. Polecam wszystkim.... Kicia Marek - opinia (1) Bardzo dobry warsztat, widać ze Panowie znają się na rzeczy. Polecam z... Marek Danuta Czarnecka - opinia (1) super! Miło, sympatycznie,kompetentnie Danuta Czarnecka Paweł - opinia (1) Pan Andrzej jest bardzo dobrym fachowcem od samochodowych instalacji LPG.... Paweł Kasia - opinia (1) Bardzo ale to bardzo przemiła obsługa Korzystałam wielokrotnie i nadal będę... Kasia