M. - opinia (1) Używane od audi select: Klienci sprawdzajcie dobrze wszystkie auta z oferty,... M. Tomek - opinia (2) polecam przeczytać! Przydarzyła mi się absurdalna sytuacja - po wcześniejszym... Tomek Magdalena z Gdańska - opinia (1) Zdecydowanie polecam, pełen profesjonalizm, przemili panowie, auto zyskało... Magdalena z Gdańska
Adam - opinia (1) Lakier i wnętrze zostały doprowadzone do oryginału z salonu, w moim AUDI A4... Adam Aleksander Gostomski - opinia (1) Witam, do warsztatu AXE trafiłem z polecenia znajomego który wykonywał tam... Aleksander Gostomski Lukasz - opinia (1) Szybko i tanio maja nowy sprzet Lukasz Eryk - opinia (1) Najlepszy warsztat samochodowy w Gdańsku. Szybka obsługa. Mechanicy znają się... Eryk wszystko OK (1) Szybko na czas na pewno wrócę polecam Michał Henryk Ka (1) Jestem klientem od wielu lat .Trafiłem tam z polecenia ponieważ miałem ciągle... Henryk Ka Można zaufać (1) W końcu znalazłem osobę od której miło kupuję się samochód. Bez cwaniakowania... Emil Radzę się zastanowić (1) Polecam przeczytać opinie na temat tej wypożyczalni tu:... Joanna Naprawa rozrusznika (1) Przyniosłem rozrusznik do naprawy, telefon z wyceną po godzinie a odbiór po... Marek polecam (2) jestem bardzo zadowolony,kupiłem samochód ,super obsługa, Pani Anetka super !!!! Jarek corsa (2) Kupiliśmy w zeszłym miesiącu u nich opla corsę, na sprawdzenie wybraliśmy... Danuta Nigdy wiecej!!! (1) Witam, mam kawaleczek wiec pojechalem do nich gdyz wydobywal sie jakis... Artur Józef - opinia (1) Zdzierstwo i umywanie od odpowiedzialności. Kupiłem używany z gwarancją. Jak... Józef Zderzak od Mazdy (1) Świetny warsztat! Super wykonana robota spawalnicza. Zderzak PUR naprawiony w... Tomasz Polecam wszystkim w potrzebie (1) bardzo miło zostałem, zaskoczony, właściciel pomógł mi dosłownie w drobnej... Daniel Konserwacja podwozia. (1) Jestem bardzo zadowolony, wszystko wykonane profesjonalnie i udokumentowane... Edward polecam (1) Po raz drugi miałam przyjemność skorzystania z usług Schewe w Gdańsku. Jeśli... Monika