Marta - opinia (1) Szybka i sprawna wymiana opon! Gorąco polecam !! Marta Piter - opinia (1) Wypozyczalnia godna polecenia, mila obsluga i zawsze na czas :-) Piter e-mobil - opinia (1) Polecam tą akurat wypożyczalnię samochodów. Kilka razy skorzystałem i nie... e-mobil
Marta - opinia (1) Korzystałam z usług myjni po raz 3 lub 4 i jakość bez zarzutu jak zawsze. Tym... Marta Jacek - opinia (1) Właściwe i rzadko spotykane podejście Zgłosiłem się do serwisu bez umówienia... Jacek Grzegorz - opinia (1) Ja i moi znajomi nie raz korzystaliśmy z usług zakładu. Zarówno założone... Grzegorz Maciej - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z usług, naprawa mojego auta przebiegła sprawnie. W... Maciej Niko - opinia (1) Super obsługa, dzisiaj byłem z poważnym problemem. Nikt nie mógł mi pomóc ze... Niko jak zostałem wrobiony (2) Kupiłem w PUH Zdunek Gdańsk Renault Megane 3. W miesiącu wrzesień 2019r... SW Marcin - opinia (1) Bardzo polecamy super obsługa szybko fachowo w przystępnych cenach Marcin Klient - opinia (1) Tego brakowało na rynku. Jakość i klasa. Jasne zasady. Polecam. Klient MB - opinia (1) Wywarzałem w tym zakładzie opony pod koniec października. Praca była wykonana... MB Ireneusz - opinia (1) Ciekawa oferta za rozsądną cenę, miła i fachowa obsługa. Ireneusz Grzegorz - opinia (2) Naprawa przebiegła szybko i skutecznie Grzegorz lech - opinia (1) Nie ma o czym pisac , nalezy przyjsc i samemu sie przekonac , a na pewno... lech Michu - opinia (1) Auto sprzedane w ciągu 2 godzin. Dobry kontakt Michu M. - opinia (1) Używane od audi select: Klienci sprawdzajcie dobrze wszystkie auta z oferty,... M. Tomek - opinia (2) polecam przeczytać! Przydarzyła mi się absurdalna sytuacja - po wcześniejszym... Tomek Magdalena z Gdańska - opinia (1) Zdecydowanie polecam, pełen profesjonalizm, przemili panowie, auto zyskało... Magdalena z Gdańska Adam - opinia (1) Lakier i wnętrze zostały doprowadzone do oryginału z salonu, w moim AUDI A4... Adam