Pozytywne zaskoczenie (1) Miło się patrzy, kiedy pracownicy podchodzą do tematu z zaangażowaniem i z... Robert Polecam salon na ul.Grunwaldziej. (1) Miła obsługa i kompetentne podejście do klienta , w szczególności P. Tomek ,... Maciej VW Passat (1) Wymieniałem sprzęgło, tarcze hamulcowe i klocki, olej silnikowy plus do tego... Kuba
Bardzo nieprzyjemna pani z kasy. (1) Dokonałem zakupu kleju do szyby ogrzewanej , który niestety okazał się... niezadowolony Wojciech K. - opinia (1) Polecam wszystkim, dobra oferta, cena przystępna, auto zadbane. Wojciech K. Warto polecać! (1) Usługa na wysokim poziomie! Wszystko bardzo dobrze doczyszczone. Felgi,... Marek Polecam! (1) Jest dokładnie tak jako powinno być. Usługa na wysokim poziomie Filip Super Warsztat,fachowa obsluga!!! (2) Polecam,korzystalam pierwszy raz.Pan Piotr wymienial mi poduszki silnika w... Ania Wymiana opon od kilku lat (1) Od kilku lat korzystam i jestem zadowolony, wymiany przeprowadzane sprawnie i... Dawid Magicy! (1) Długo męczyłem się z doprowadzeniem skóry w moim aucie do porządku, a Ci... Michał Kuba - opinia (1) Bardzo duży wybór kosmetyków samochodowych, zakładałem u nich tapicerkę... Kuba Radek - opinia (1) Pomagają dbać o samochód, solidna firma, która doradzi jeśli chodzi o produkty. Radek Świetna obsługa, dobre ceny (4) Skupują samochody szybko i konkretnie za uczciwą cenę. Tomasz Michał. - opinia (2) Kupiłem juz kilka aut od Caroland. Zawsze byłem zadowolony z obsługi... Michał. Naprawa szkody z polisy sprawcy. (1) Muszę wystawić bardzo dobrą opinię CNP Gdańsk.Zgłoszenia przyjął p. Marcin... Janusz Oferty godne polecenia (1) Ta firma posiada fajne auta w atrakcyjnych cenach. Jestem stałym klientem :)... Marek Groupon (3) Skorzystałem z kuponu groupon na pranie tapicerki i się nie zawiodłem.polecam djdjdj Uczciwy mechanik (1) Od kilku lat naprawiam swoje auta i nigdy się nie zawiodłam. Aga Super serwis (1) Bardzo polecam. Korzystałam kilkakrotnie i nigdy się nie zawiodłam. Moja... Karola rewelacja (2) Spore wgniecenie na nadkolu,dwie godziny i znikło nie ma śladu. Pani nad... Roman