Nie polecam (1) Serwis dramat. Jedno wielkie nieszczescie. Czas naprawy to zart ale nie... Pan Moris Jak Suzuki, to tylko tam! (1) Jeszcze tak ładnego maila po zakupie nowego samochodu nie dostałam, jak dziś,... KasiaKP Suzuki (1) Tylko dzięki kompetencji i wiedzy pani Iwony zdecydowałem się na kupno... Andrzej
Kostiantyn Kandaurov - opinia (1) Pomoc przebiegła szybko i sprawnie. Polecam Kostiantyn Kandaurov Renault Fluence (1) Firma godna polecenia Robert Konofał instalacja BRC Toyota Avensis (1) Założyłam instalację BRC w najlepszej konfiguracji w nowej Avensis. Samochód... Ania Polecam ten warsztat (1) Najbardziej podobało mi się podejście do klienta, bo potraktowano mnie z... Paweł Bmv 3 (1) Warsztat godny polecenia ! Mieszkam w Gdańsku ale tylko tu oddaje samochód do... Kinga Kasia - opinia (1) Polecam! Super serwis, wszystko załatwione w krótkim czasie. Nie poznałam... Kasia Polecam. (1) Panowie znają się na rzeczy.Naprawa przebiega rzetelnie i sprawnie .W moim... Izabela Adam - opinia (1) W warsztacie zagazowałem w sumie 4 auta. Wszystkie instalacje zamontowane i... Adam Klientka - opinia (1) Super miła obsluga zawsze uśmiechnieta i pomocn Klientka stacja BP (1) Najlepsza stacja zawsze miła obsługa pyszne jedzenie Klient zadowolony bardzo dobry serwis (1) honde city serwisuję od trzech lat. miła obsługa. bardzo dobrze wykonane... Marek z Prudzcza Gdańskiego paupau - opinia (1) dobre miejsce do umycia auta. często korzystam, troche mało miejsca na... paupau Naprawa w CNP (1) Zastanawiam na jakiej opłacalności funkcjonuje CNP w Plichcie w Gdańsku,... Ala Nie polecam (1) Obsługa odmówiła zatankowania gazu w danym momencie zasłaniając się dostawą... driver polecam! (1) Przy lotnisku, nowe samochody, miła obsługa. Polecam! Klientka Bardzo dobra obsługa. (1) Przyszlismy z zamiarem kupna uzywanego auta..kupilismy nowe. Mysle ze ten... Xc60 Przyciemnianie szyb i detailing wnętrza (2) Bardzo długo się zastanawiałem czy przyciemnić szyby, lecz Pan Jakub i Łukasz... Karol