Bardzo dobra obsługa. (1) Przyszlismy z zamiarem kupna uzywanego auta..kupilismy nowe. Mysle ze ten... Xc60 Przyciemnianie szyb i detailing wnętrza (2) Bardzo długo się zastanawiałem czy przyciemnić szyby, lecz Pan Jakub i Łukasz... Karol Zawsze super (1) Ten warsztat LPG polecił mi mechanik od spraw "standardowych". Serwisowałem u... KF
Porządny Elektryk .Polecam ten warsztat. (1) Moja 3 wizyta chyba w.. 6 lat.Pan elektryk człowiek - poprostu człowiek ..... klient seat Marcin - opinia (1) Polecam to myjkę. Dobra chemia, widać że jest jej dużo bo aż czasami ciężko... Marcin Volvo xc90 (1) Mialen krzywy błotnik i zderzak tylko oraz nie dopasowany zderzak przedni. Na... Adam Hamburg Aleksander - opinia (1) Polecam super czyste autka wyjezdzaja Aleksander Paula - opinia (1) Fajna myjnia. Mają dobrą szczotkę z ekstra piana. Na przymorzu jeżdżę tam... Paula Porażka (1) Ceny z kosmosu, brak możliwości zwrotu. Są dużo lepsze i tańsze sklepy.... Radek Polecam (1) Mnie przede wszystkim zaskoczyła obsługa BOK i FB. Miałam problem z... Judyta JZ - opinia (1) Stacja na Dąbrowie zamknięta dla "przybyszów z zewnątrz". Jacyś... JZ Patryk - opinia (2) Świetny warsztat, szybko zrealizowana usługa na miejscu, przemiła atmosfera.... Patryk ReMiRu - opinia (1) Miła obsługa. Fachowe podejście do klienta. Bardzo polecam. ReMiRu Polecam (1) Korzystam od paru lat. Polecam. Anna nie miła obsługa! nie polecam! szkoda nerwów! (2) Tuż przed samą wigilią (24.12.2018) po przylocie do PL auto zostaje mi... Kamil Fachowa obsługa, samochod z usterkami (2) Profesjonalna i fachowa obsługa,; pomimo, że zmieniałam datę zamówienia w... Carollina polecam bardzo dobry wrsztat (1) Miałem szkodę komunikacyjną , naprawa bezgotówkowa Skoda Superb, dostałem... Marcin Maria P (1) Ze spokojem w tym warsztacie zostawiam moje BMW. Szybka i fachowa obsługa,... MARIA Wlasciciel BME e61 (1) Korzystam z uslug tego warsztatu juz dobre kilka lat i za każdym razem jestem... Łukasz Polecam ten serwis! (1) Dziękuje za szybką obsługe i fachową naprawe mojej skody. M.G.