Oferty godne polecenia (1) Ta firma posiada fajne auta w atrakcyjnych cenach. Jestem stałym klientem :)... Marek Groupon (3) Skorzystałem z kuponu groupon na pranie tapicerki i się nie zawiodłem.polecam djdjdj Uczciwy mechanik (1) Od kilku lat naprawiam swoje auta i nigdy się nie zawiodłam. Aga
Super serwis (1) Bardzo polecam. Korzystałam kilkakrotnie i nigdy się nie zawiodłam. Moja... Karola rewelacja (2) Spore wgniecenie na nadkolu,dwie godziny i znikło nie ma śladu. Pani nad... Roman Ania - opinia (1) Tylko tutaj udaje mi się zawsze kupić jakieś kuteczne preparaty do... Ania Polecam! (1) Sprzedałam im auto w niecałe 30 min - podjechali wycenili, spisali umowę no i... Ania Xc60 - awaria (1) Mimo soboty i końcowych godzin pracy moje auto zostało przyjęte do serwisu i... Xc60 Super obsługa (1) Wizyta w serwisie przebiegła bardzo sprawnie. Doradcą bardzo uprzejmy.... Michał84 Polecam wszystkim super warsztat (1) Polecam ceny ok obsluga bardzo miła Citroen Xsara Picasso Kuba W - opinia (1) Często są jakieś promocje, ogólnie dobra jakość usług jak np. polerowanie... Kuba W Nie polecam (1) Oddałem sterownik opla 2 , po 1 miesiacu padł ponownie firma oczywiście... Anonimowy Damian - opinia (1) Doskonała obsługa i świetnej jakośći produkty. Damian Super usluga (1) Dzisiaj korzystałem po raz trzeci. Przejechałem 260 km zapłaciłem 188 zł.... Andy Polecam! (1) Jako stały klient muszę ich naprawdę pochwalić. Podchodzą do klienta... Renata Super Pomoc (1) Miesiąc temu spadło na mnie widmo kontroli ITD w mojej firmie, pomogli,... Edward klient - opinia (1) Szybko i profesjonalnie, bardzo polecam!!! klient Polecam !!!!! (1) Witam. Warsztat taki jakiego oczekiwałam Super kontakt, fachowa i szybka... Patrycja Nie polecam!!!! (1) Jakość pracy tego warsztatu to czysta porażka. Zupełny brak kompetencji i... Klient MARTA - opinia (1) profesjonalny warsztat, dogodne ceny i super fachowcy MARTA