serwis i sprzedaż motroków (1) Polecam wszystkim obsługa super jak z motorami to tu Mariusz Igor - opinia (1) Najlepszy serwis Amerykanów . Polecam Igor Super serwis, szybko i kompleksowo (1) Pan zapytał jaki rozmiar opony i po 15 min był na miejscu. Sprawnie ściągnął... Enka
Włodzimierz - opinia (1) Miesiąc temu zakupiłem samochód SX-4 S-Cross. Wszystkie formalności zostały... Włodzimierz Polecam!!! (1) Chciałabym serdecznie podziękować Panu Pawłowi Młodzińskiemu za profesjonalną... Natalia S-B czesław - opinia (1) nie polecam tego warsztatu.Byłem klientem tego warsztatu wraz z moimi... czesław Klient wrzesień 2019 (1) Przeczytałem opinie i mam wrażenie graniczace z pewnością że jeśli ten... Klient wrzesień 2019 Katastrofa (1) Nie wiem kto wystawia te 6 chyba sam pan sobie. Ostrzegam proszę nie... Joanna Serwis passat (1) Jakość usług w serwisie poniżej krytyki ! Wymiana gwarancyjna tarcz i klocków... Tomek Zdunek Gdynia BMW -ramek rejestracyjnych nie dostaniesz w gratisów!!!!!! (2) Zdunek Gdynia życzą sobie za ramki 10zl ,gdzie inne ekskluzywne salony i... Naprawa wiekowego Kampera Fiat Liberty 6500 i (1) warsztat doskonały! Naprawa nietypowego wozu (30-to letni kamper Fiat... Michał Jandura Andrzej Bobrowski - opinia (1) Polecam ten warsztat. Dobre ceny, sprawna usługa. Andrzej Bobrowski Nie polecam (1) Robilem u nich nadkole a po roku wyglada tragicznie. Robilem u nich naprawe... ostatni raz Elektronika (2) Jeździłem po różnych warsztatach, przez 3 miesiące nikt nie umiał naprawić... Pawel Zadowolony użytkownik Tiguana (1) Szukałem samochód po całej Polsce. W różnych salonach mieli różne podejście... Robert Suzuki SX4 Scross (1) Salon,obsluga cena oraz jakosc oceniam bardzo pozytywnie i szczerze polecam... Marek Szybko i sprawnie (1) Szybko sprawnie profesjonalnie Rajmund i Stanisława Szulborscy Polecam w 100 % (1) Profesjonalna obsługa z p. Piotrem na czele , rzetelność i uczciwość to... Rajmund i Stanisława Szulborscy Robert - opinia (1) Auto marki Suzuki zarezerwowane, zamówione i odebrane bez żadnych przeszkód i... Robert Andrzej (1) Jestem posiadaczem Hyundai i 40 automat, diesel 1.7 z 2018 roku, auto ma 30... andrzej