Auto (1) Jestem bardzo zadowolony z tej wypozyczalni Auta zadbane śliczne i do tego... Jarek Polecamy Motor Centrum Suzuki w Gdańsku!!! (1) Jesteśmy właścicielami trzeciego już samochodu marki Suzuki: 18 letniego... Piotr jest postęp (1) Nowy samochód zdążył się zestarzeć i czas odwiedzać mechaników. Tym razem... Malwina
Klient (1) Korzystam od wielu lat i nigdy się nie zawiodłem. Gorąco polecam. Klient Godne polecenia (1) Miałem poważne wgniecenia na ramię auta, która jest wzmocniona. Jest to... Bartek Polecam (1) Zleciłem dzisiaj montaż czujników parkowania. Auto było do odbioru po paru... Marcin Odradzam (3) Odradzam wzięte w tym miejscu. Zero profesjonalizmu, zero kompetencji. Nie... Max Marlena (1) Witam. O tym warsztacie można napisać w samych superlatywach. Kontakt super,... Marlena Suzuki Jimny - udało się (1) Gorąco polecam, profesjonalna obsługa i miła atmosfera. Szczególnie dziękuje... Maria i Zbigniew rszalkie - opinia (1) Miałem do wymiany dwa przednie amortyzatory. Kobieta, która prowadzi warsztat... rszalkie Maciej - opinia (1) Serwis podchodzi do klienta jak i do pracy bardzo profesjonalnie. Dobry... Maciej Profesjonalista. (1) Zaliczona kolizja w nocy na obwodnicy. Nie wiedziałem, że organizacja pomocy... Piotr Alfa klient - opinia (1) Nie polecam! do momentu zakupu wszysyko super, po oddaniu do serwisu... klient Używany z gwarancją hihihih! (2) Zakupiłem samochód WV Passat z gwarancją, cokolwiek to znaczy. Od samego... Tomek Tylko w ostateczności (1) Ciężki kontakt ,brak terminowości, ceny z kosmosu . Właściciel jest ok ,ma... ja a co ? Na DUŻY plus (1) Super dogodna loklizacja. Stacja sprawna, pod kontrolą na utrzymywanych w... Łukasz ZAKUP NOWEGO SAMOCHODU (3) Dramat. Wszystko szybko do wpłaty pieniędzy. Po wpłacie gotówki klient już... Artur Gdynia usunięcie rys przedniej szyby Peugot 308 (1) Polecam, umówiony termin wykonania usługi bardzo szybki. Oględziny szyby,... Jarek obsługa na dobrym poziomie (1) bardzo dobra obsługa w dziale serwisu, sprawy załatwiane od ręki, klient Polecam! (1) Indywidualne, fachowe podejście, szybkie terminy! Artur W