Chirurg samochodowy!!! (1) Pełny profesjonalizm, uczciwe podejście do klienta. Praca na najwyższym... Mariusz fachowiec w swoich fachu (2) Wszystko zrobione sprawnie i perfekcyjnie, auto jeździ bez zarzutów.... Jan Pełny profesjonalizm (1) U tego elektronika naprawiałem moduł parktronika w BMW. Wystawiam tą opinię... Zygmunt
Nie polecam (1) A co się stało z waszym ultra dobrym autem fiatem tipo ? Dlaczego nie ma już... Damian Właściciel BMW (1) Polecam, prawidłowa diagnoza, szybka naprawa. Zostałem bardzo zadowolony BMW e39 Polecam serwis (1) Od lat korzystam z usług serwisu i cenię go za rzetelność i uczciwość.... Joanna Gerwazy - opinia (1) Bardzo dobra fima, przydałaby się rozbudowa Gerwazy serwis ASO Bawaria Motors BMW (1) serwis godny polecenia, sprawdzenie mechanicy, bez fuszerek naprawiają... denzelo Zakup Jeepa Renegade (2) Pomimo różnych ofert jakie otrzymałem na terenie całej Polski,zdecydowałem... Edmund Lidzbarski Napinacz (1) Miałem problem z głośną praca silnika w moim Fordzie Focusie. Przyjechalem do... Kewin Polecam (1) Byłem już parę razy w tym warsztacie widać że Panowie solidni ... Zawsze na... klient Najlepsi w Trójmieście (1) Polecam wszystkim usługi CNF'u. Zawszę jadę tylko do nich i nigdy jeszcze się... Tomasz Super szybko. (1) Widać, że panowie mają duże doświadczenie bo zdiagnozowali od razu usterkę.... Bartek Polecam (1) Dla mnie wielkim atutem tego warsztatu jest profesjonalne przygotowanie... Michu polecam (1) Po pierwsze nalezy powiedziec że konkretnie i rzeczowo. Od samego początku da... Bartek Więcej niż oczekiwałam! (1) Przegląd auta przebiegł terminowo, ze wskazaniem detali, które powinnam... Małgorzata Herba Wjeżdżać w ciemno (1) W moich przypadkach zawsze spoko. Od lat "stołuje" się u chłopaków i nigdy... Sebastian Milena - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z uslug pana Krzysztofa, fachowosc i przystepna cena Milena Pełna Profeska (1) Pełna profeska. Nie dość, że fachowcy w swojej dziedzinie, to jeszcze pełne... Właścicielka Terrano Zenon - opinia (1) super obsługa , profesjonalne podejście do klienta Zenon