N - opinia (1) Pełen profesjonalizm, polecam. N Montaż lpg brc (1) Moja Honda po montażu jeździ duuuzo taniej :) Wszystko zgodnie z umową- polecam Pawel Lukasz - opinia (1) Panowie sprawnie ustalili przyczynę i naprawili moje auto. Miła obsługa polecam Lukasz
Instalacja LPG (1) Zamontowałam instalację LPG-Tech, dobra cena, wszystko działa jak trzeba,... Alicja polecam (1) Polecam naprawy w tym serwisie Likwidacja szkody sprawnie i w bardzo krótkim... Magda Patryk - opinia (1) Obsługa miła i kompetentna.Naprawa przeprowadzona szybko i sprawnie. Polecam Patryk Ola - opinia (1) Bardzo polecam salon Bawaria Motors na Grunwaldzkiej. Bardzo miła obsługa,... Ola Piotr - opinia (1) Bardzo dobry fachowiec. Nie ogranicza się do bezrefleksyjnej wymiany części.... Piotr Polecam (1) Najlepsze miejsce, bardzo dokładnie wykonany przeglad. Polecam Marta polecam (1) Jest to Serwis do ktorego chce sie wracac, w biurze obslugi klienta -... marcin Profesjonalna pomoc (1) Usunięcie brzydkiego wgniecenia w drzwiach profesjonalnie i w rozsądnej... adikow Super (1) Najlepsze samochody na wynajem Andrzej CNP Plichta? To dramat. (1) Każdy nawet najgorszy warsztat jest lepszy niż CNP Plichta, auto naprawiane... Maciej pełen profesjonalizm (1) Jak zawsze pełen profesjonalizm panów z serwisu. Przegląd wykonany sprawnie.... marcin Mazda mx5 (1) Szybko, sprawnie, zgodnie z umową Mazda mx5 Przegląd okresowy (1) Byłem dzisiaj na pierwszym przeglądzie okresowym na tej stacji i już wiem, że... Bartek Kia Cerato (1) Jeździłem z warsztatu do warsztatu bo nikt nie potrafił rozwiązać problemu... Bartek Tomek - opinia (1) W czerwcu regenerowałem turbinę w Octavii 1.9tdi oraz robiony był chip... Tomek Jan - opinia (1) Szeroki asortyment, idzie ponegocjować i samochody ok. Polecam !! Jan Roman & Isabel - opinia (1) Polecam ,warsztat swiadczy usługi na wysokim poziomie. Roman & Isabel