Klient (1) Jeszcze nigdy nie spotkałem się z tak profesjonalnym podejściem :) Usługa... Marek G. Sklep godny polecenia (1) Miła i profesjonalna obsługa, duży asortyment. Polecam! Motocyklista Marcin - opinia (1) Korzystałem wielokrotnie z usług firmy. Wielokrotnie uratowała mi "tyłek".... Marcin
Piotr i Aga - opinia (1) Pełen profesjonalizm, mieliśmy problem z wytarciami na skórzanej tapicerce,... Piotr i Aga Polecam w 100% (1) Polecam. Auto wyglada lepiej niż w salonie. Piotr Wszystko na 6 ;) (1) Bardzo miło, punktualnie, nowe auto i w dodatku w bardzo przyjemnych cenach. Marek Polecam ten serwis! :) (1) Masz problem z samochodem, polecam ten serwis - rzetelna obsługa i bardzo... Kasia G Nie polecam (1) Patrząc na ilość motocykli w naprawie i na merytoryczność wypowiedzi wydawać... Feniks Nie polecam (1) Auto wymagalo lakierowania jednego elementu. Lakierowanie wykonane w terminie... Karol Zadowolony (1) Serdecznie moge polecić. Szybko, sprawnie i przedewszystkim informuja o... Andrzej Świetny fachowiec, duzy wybór (1) Kupiłam tutaj bagażnik, który służy mi już ponad 8 lat. Zgubiłam kluczyk - i... Jowita Anna Gruszka - opinia (1) Poszukując auta dla siebie, podczas urlopu wstąpiłam do Motor Centrum na ul.... Anna Gruszka Wynajem auta halorent (1) Jestem bardzo zadowolony auta zadbane miła obsługa i polecam bardzo Jarek Całkiem szybka naprawa (1) Serdecznie polecam ten warsztat. Warty polecenia panowie szybko spirali się z... Mateusz Auto (1) Jestem bardzo zadowolony z tej wypozyczalni Auta zadbane śliczne i do tego... Jarek Polecamy Motor Centrum Suzuki w Gdańsku!!! (1) Jesteśmy właścicielami trzeciego już samochodu marki Suzuki: 18 letniego... Piotr jest postęp (1) Nowy samochód zdążył się zestarzeć i czas odwiedzać mechaników. Tym razem... Malwina Klient (1) Korzystam od wielu lat i nigdy się nie zawiodłem. Gorąco polecam. Klient Godne polecenia (1) Miałem poważne wgniecenia na ramię auta, która jest wzmocniona. Jest to... Bartek Polecam (1) Zleciłem dzisiaj montaż czujników parkowania. Auto było do odbioru po paru... Marcin