Myjnia bezdotykowa godna polecenia (1) 1. Dobra lokalizacja 2. Różnorodne programy ( owady, felgi, nawet szczotki do... Wojtek Uczciwi i solidni (1) Wszystko elegancko wyprane i wyczyszczone, panowie nawet nadprogramowo... Astrolot KN auto serwis -solidna firma w Gdyni (1) Od ponad czterech lat jestem klientem firmy KN auto serwis w Gdyni Witominie.... Jacek Hunter
Polecam (1) Audi Q7 po kolizji boku szkoda z oc .Moge polecić firme w 100% auto naprawine... A. Mąka Polecam (1) Od kilku lat korzystam z usług tego zakładu. Profesjonalnie i terminowo,... Dorota Bmw e61 / skoda superb (1) Mechanik z wieloletnim doświadczeniem. Serwisuje się tam od lat. Zawsze miło,... Krzysiek Wzorcowy warsztat (1) Fachowość w pełnym wydaniu, bez zbędnych "opisów" , krótko rzeczowo, normalne... Marek Przegląd, odświeżenie wnętrza i lakieru (1) Od dwóch serwisuje tam moje auto, nigdy się nie zawiodłam, zawsze miło... Ewcia OK (1) Nie wiem czy to najtańszy z możliwych warsztatów ale byłem tam już parę razy... Ajasienieprzedstawie Biuro Podrozy - USA/Canada rezerwacja samochodow (1) Klienci przylatujacy do Gdanska, chetnie pytaja o solidna firme wynajmujaca... Zygmunt Liedtka Express delivers - opinia (1) Fachowa i rzetelna obsługa, ustalone i dotrzymane terminy dostawy. Auta... Express delivers Profesjonalny serwis, super car spa (1) Świetna obsługa, bardzo profesjonalne podejście do klienta. Sceptycznie... Pablo Nawet klimatyzacji nie potrafią naprawić (1) Byłem na serwisie klimatyzacji. Nie dość, że trudno było się dogadać i... Marek Pat - opinia (1) Fajna opcja i ekologiczne podejście. Sceptycznie podchodziłem do opon... Pat Michał - opinia (1) Polecam serwis każdemu, nawet jeśli potrzebna jest pilna pomocy i nie ma... Michał Motor-Centrum Suzuki (1) Z całą pewnością głównym atutem salonu jest kompencja i zaangażowanie p.... Tomasz Super (1) Wszystko bardzo dobrze działa w tym salonie, widać że zespół jest... Janusz Romuald Tobolski - opinia (1) Zakup to czysta przyjemność. Bardzo miła obsługa. Romuald Tobolski serwis i sprzedaż motroków (1) Polecam wszystkim obsługa super jak z motorami to tu Mariusz Igor - opinia (1) Najlepszy serwis Amerykanów . Polecam Igor