Najlepsi w Trójmieście (1) Polecam wszystkim usługi CNF'u. Zawszę jadę tylko do nich i nigdy jeszcze się... Tomasz Super szybko. (1) Widać, że panowie mają duże doświadczenie bo zdiagnozowali od razu usterkę.... Bartek Polecam (1) Dla mnie wielkim atutem tego warsztatu jest profesjonalne przygotowanie... Michu
polecam (1) Po pierwsze nalezy powiedziec że konkretnie i rzeczowo. Od samego początku da... Bartek Więcej niż oczekiwałam! (1) Przegląd auta przebiegł terminowo, ze wskazaniem detali, które powinnam... Małgorzata Herba Wjeżdżać w ciemno (1) W moich przypadkach zawsze spoko. Od lat "stołuje" się u chłopaków i nigdy... Sebastian Milena - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z uslug pana Krzysztofa, fachowosc i przystepna cena Milena Pełna Profeska (1) Pełna profeska. Nie dość, że fachowcy w swojej dziedzinie, to jeszcze pełne... Właścicielka Terrano Zenon - opinia (1) super obsługa , profesjonalne podejście do klienta Zenon Klient X5 (1) Trafiłem do serwisu na lawecie, z uszkodzonym silnikiem. Panowie zrobili... Klient X5 Jan - opinia (2) Jest okej. Korzystam od lat. Najpierw Fiesta, teraz Focus Jan Salon Motor Centrum ! (1) W końcu przyszedł czas na kupno nowego samochodu. Wybrałem się do Motor... Ryszard Profesjonalny (1) Pełny profesjonalizm w swoim zawodzie, rzadko spotykany w tym zawodzie. Artur Lukasz Vitara 1.0 (1) Chcialbym wszystkich zaprosic do zakupow w Motor Centrum. Szukalem samochodu... Lukasz sprawnie i szybko (1) serwis na najwyzszym poziomie! nie znam sie za bardzo na samochodach, ale... kasia Ponownie bardzo polecam!!! (1) Tym razem instalowano alarm w moim nowym samochodzie. Alarm wysokiej jakości;... Betty Bartek - opinia (1) Wybrałem ten warsztat ze względu na specjalizację w blacharstwie i... Bartek świetni fachowcy! (1) Autko naprawione bardzo szybko, perfekcynie i tanio. Panowie nie robili... Anna Absolutnie z całego serca odradzam (1) - 4 x laweta - prawie 7 miesięcy samochód niesprawny - naprawa jednej rzeczy... Krzysiek Jolanta - opinia (1) Jestem zachwycona profesjonalizmem i jakością obsługi! Usterka, której nie... Jolanta