Polecam sprzedawcę (1) Auto znalezione na Otomoto, szybko umówiliśmy się na oglądanie. Ostatecznie... Helena Opel Meriva B 1.3 CDTI 2011r (1) Od dłuższego czasu szukałam auta ekonomicznego i przestronnego. Natrafiłam na... Karolina Polecam (1) Firma ta serwisem ogumienia i felg zajmuje się od lat, duże doświadczenie,... Maciek
Marek - opinia (1) Gorąco polecam ten serwis w zakresie przyklejania emblematów i znaczków BMW.... Marek Bardzo polecam (1) Chcialbym bardzo polecic firmę p.Krzysztofa. Usterka naprawiona szybko i... Marcin Polecam (1) W czerwcu 2019 r. kupiłam czarnego Suzuki Swifta Elegance w tym salonie. W... Beata Piotr - opinia (1) Nie ma takiej skali żeby ocenić P. Krzysztofa :). Pełen profesjonalizm i... Piotr niekompetentna diagnostyka (4) Ostatnia wizyta u nich z moim E60 kosztowała mnie niemal 800 PLN za wymianę... Marek Mariusz i Joanna - opinia (1) Salon na wysokim poziomie bardzo profesjonalna obsługa pani Ania to właściwa... Mariusz i Joanna Świetny mechanik (1) Instalacja gazowa BRC założona w moim aucie pracuje znakomicie. Bardzo... Eugeniusz Super Fachowiec (1) Pan Marek, jest fachowcem jakich mało, w kwesti montażu instalacji gazowych.... Katarzyna polecam !!! (1) Auto stało w innym warsztacie od miesiąca... udręka nie do opisania, PEZAL w... Milena Mega (1) Jestem bardzo zadowolony z usług, kilka razy korzystałem w paru autach i... Patryk Polecam (1) Gorąco polecam. Szybko sprawnie. Super miła obsługa. Moje Audi A3 1.6i z 2002... Krzysiek Pani Asia (1) Wczoraj wyjechałam z salonu w Wejherowie citigo jakością obsługi jestem... Marzena Prosto, szybko, sprawnie (1) przyjeżdżam od lat. profesjonalna obsluga, zna się na robocie. nikt nie... driver slawek - opinia (2) Bezproblemowa naprawa z OC, wszystko szybko i bardzo sprawnie, samochód... slawek pomoc drogowa w czasie awarii (1) Serdeczne podziękowania za okazaną pomoc podczas awarii w trójmieście.... Bronek Bardzo dobry elektronik (1) Przyjazd na czas i diagnoza. Naprawa w umówionym terminie. Wszystko zostało... Konrad Tomasz - opinia (1) Wygląda, jak "fake", gdy daje się komplet ocen maksymalnych, ale po prostu... Tomasz