Polecam (1) Polecam ten warsztat. Wszystko na czas, dobra cena, dobra jakość i... Liliana Pawlak (1) Warsztat zajefajny, miła atmosfera służą z pomocą i doradztwem, co do ceny... Pawlak Pranie Rewelacja!! (1) Muszę przyznać że jestem naprawdę zaskoczony podejściem właścicieli którzy są... Stały klient
Super Podejście i profesjonalizm !! (1) Bardzo dobra i profesjonalna myjnia . Panowie naprawdę znają się na robocie.... Zadowolony Klient Polecam (1) Polecam. Zawsze fachowe podejscie. Serwisuje tam dwa auta. Nie mam zamiaru... Gdanszczanin Super Firma oraz pracownicy. (1) Od 1998 roku serwisowałem Seata 1,8 G.L.S automat do 2018 roku kilkadziesiąt... Bronisław Błański Masakra (2) Nie polecam tego miejsca. Wybrałam ich usługę przez grupowa bo musiałam wydać... Magda Dopłata (2) Kupiłem najdroższy pakiet gdzie okazało się że za pranie tapicerki i tak... Józek Polecam warsztat (1) Kilkukrotnie korzystałam z usług warsztatu, zawsze profesjonalnie wymalowana... Bozena Pełen profesjonalizmy! (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta, polecam z czystym sumieniem.... Justyna - opinia (1) Świetny fachowiec polecam zawsze na telefon zetelny Wszystko super (1) Świetny kontakt, bardzo profesjonalna obsługa. Jestem zadowolona i szczerze... Ola Polecam!!!! (1) Profesjonalna obsługa. Auto zgodne z opisem, bezwypadkowy i z udokumentowanym... Monia Polecam Pana Krzysia (1) Polecam Pana Krzysia. Diagnoza bezbłędna. Naprawa szybka. Pełen profesjonalizm shock-1 Odradzam wizytę (1) Korzystałem z ich usług kilka razy. Pierwsze zgłoszone problemy z LPG... Dawid były klient - opinia (1) Nie polecam, radzę omijać. Bezmyślny lakiernik i właściciel który za nic nie... były klient Odradzam (2) Wymiana opon na letnie - założyli na felgi po czym zakomunikowali, że jedna... Marek Michał - opinia (1) Bez zastrzeżeń, profesjonalnie, na czas i w przystępnej cenie. Michał polecam! (1) Z czystym sumieniem polecam! Ceny nieporównywalne do konkurencyjnych, pełen... Marek Źle wyważone (1) Po prostu źle wyważone. Autem telepało jak na rollercosterze. Ale...