Krzyś - opinia (1) Wszytko w porządku. Mój VW odzyskał moc i nie kopci. Krzyś nie polecam (1) zleciłem mechaniczne polerowanie całego auta aby nadać z powrotem blask... Wymiana opon i próba wymiana szpilek - beznadzieja (1) Panowie chyba dopiero uczą się na tym warsztacie wykonywać swoją robotę,... Pawel C.
Leszek - opinia (1) Człowiek godny polecenia , usługa sprawna bez uwag. Leszek Daniel Duda - opinia (1) Polecam KNelektro. Wszystko zalatwione szybko i sprawnie. Daniel Duda Pełen profesjonalizm (1) Widać, że Pan Krzysztof to prawdziwy fachowiec. Polecam!! :) Asia Polecam!!! (1) Polecam wszystkim! W kilka minut zdiagnozowano i usunięto usterkę za rozsądne... M.K Właściciel VW (1) Za spore pieniązki "naprawione auto" 3 letnie- naprawa pozostawiła wiele do... Zdecydowanie polecam (1) Wypożyczyłam samochód przy lotnisku późnym wieczorem, znajdują się na... Zadowolona klientka zadowolona (1) Korzystam od dawna z usług Beauty Car Center. Jestem bardzo zadowoloną... Zuza polecam (1) Pedantyczna matka polka szczerze poleca GCar Auto Spa, moje zabrudzone auto,... Julia Kuga wymiana dachu panoramicznego (1) Trudny to był temat. Z ubezpieczenia. Nie wszyscy chcieli zrobić. Pomoc... Jedyny warsztat, który naprawił beznadziejny przypadek (1) Od kilku miesięcy walczyłam z naprawą Corsy, kilka warsztatów rozłożyło ręce,... Em Niewidzialna wycieraczka (2) Byłem ciekaw, czy to co oferuje firma faktycznie działa. Pojechałem, kupiłem... Krawacik68 Sprawnie (1) Witam obsługa miła, działała szybko i sprawnie, dzięki temu mam naprawione... Eliza Mechanicy świetni, ale obsługa klienta już gorzej (1) Nie mam zastrzeżeń do pracy serwisantów - znają auta, znają się na swojej... Tomasz Polecam (1) Polecam usługi tego serwisu, pozytywnie naprawili usterkę, miła obsługa,... Dariusz Profesjonalna obsługa (1) Miałem przyjemność podkręcić swojego Golfa w firmie Mrmotosport i jestem... Paweł Leśniak Wszystko rewelacyjnie. (1) Korzystalam z uslug wczoraj i jestem bardzo zadowolona. Pan okazal sie pelen... Jadwiga Super (1) Super. Rewelacyjna obsługa w perfekcyjnym wykonaniu.