Express (1) Jestem bardzo zadowolony z jakości usług które oferuje ta firma.gorąco polecam krzysztof Nie polecam (1) Miałem kontakt z tym serwisem kilkukrotnie. Niestety za każdym razem coś nie... Dobry poziom (1) Raz wymianiałem alternator, innym razem naprawiałem zawieszenie. W obudwu... Darek
Polecam (1) Zdecydowanie polecam. Wymiana opon z wyważeniem bez jakichkolwiek zastrzeżeń,... Wac Citroen C5 (1) Wymieniam tam opony od 3-4 lat. Zawsze jest OK, co tu więcej pisać przy... Adam Zdecydowanie najlepsi! (1) Po wielu latach poszukiwań by znaleźć tą jedyną wypożyczalnię znalazłem tą... Mateusz Potwierdzam (1) Jakość obsługi pozostawia wiele do życzenia Tomasz Szybko, sprawnie, bez problemu ! (1) Jestem naprawdę zadowolona, warsztat polecił mi znajomy i warto było. Auto... Aleksandra Fachowcy jak znalazł (1) Po odwiedzeniu kilku warsztatów zdecydowałem się na MSN i nie żałuję panowie... marek - opinia (2) Bardzo dobry zakład, w którym bez problemów zlokalizowali usterke, której... Natalia Zuza - opinia (1) Panowie bardzo pomocni, ekspresowa naprawa. Serdecznie polecam Natalia Zuza ! (2) Kżystaliśmy z usług Pana złomka juz jakś czas temu , ale nie mogłam znaleźć... Bożena Jacek - opinia (1) Serdeczne podziękowania dla mechanika za szybką i trafną diagnozę w... Jacek Punktualnie i sprawnie (1) Bardzo sprawnie przeprowadzona usługa zmiany kół. Usunieto w mgnieniu oka... Jacek Bardzo dobry warsztat (1) Byłam tu nie raz naprawiać 2 rożne samochody. Za każdym razem byłam bardzo... Ala A.F. - opinia (1) Solidnie i profesjonalnie. Polecam . A.F. - opinia (1) Zakład godny polecenia. Jakość usługi oraz czas jej wykonanie - bez... BikeMaster (1) Kupiłem od nich Kawasaki Versys, jestem bardzo zadowolony. Krótko mówiąc... Marcin Serwis samochodu służbowego (2) Serwsiowałam u Plichty samochód służbowy, który planowałam wykupic po... XYZ Polecam (1) Sprzedali moje auto w zaledwie 2 tygodnie. polecam Irena