- opinia (1) Zakład godny polecenia. Jakość usługi oraz czas jej wykonanie - bez... BikeMaster (1) Kupiłem od nich Kawasaki Versys, jestem bardzo zadowolony. Krótko mówiąc... Marcin Serwis samochodu służbowego (2) Serwsiowałam u Plichty samochód służbowy, który planowałam wykupic po... XYZ
Polecam (1) Sprzedali moje auto w zaledwie 2 tygodnie. polecam Irena Dobry elektryk , Polecam. (1) Wczoraj Pan elektryk naprawiał mi w aucie komputer ,zrobił to szybko . Ten... Grzegorz Polecam! (2) Błyskawicznie wykonana usługa , przemili pracownicy, szybkie zdiagnozowano... Patryk - opinia (1) W wielu warsztatach nie wiedzieli co dzieje sie z moim samochodem, w końcu... - opinia (1) chłopaki robią kawał dobrej roboty,zdecydowanie są godni zaufania. moimi... Co z tego, że nowe auta... (1) skoro podejście do klienta kuleje na tyle, że każda sprawa, to dla tej firmy... Miłosz Rewelacyjna robota!! (2) Super wykonana robota lakiernicza. Zderzak polakierowany w 4 godziny. Nie... Kierowca Opla Astry Polecam! (1) Fachowa obsługa, mechanik z dużym doświadczeniem! Paweł - opinia (1) Bardzo dobra obsługa w dobrej cenie. Polecam wszystkim. Paweł Kidyś było lepiej (2) W 2018 r mycie zwykłe samochodu osobowego + mycie dywaników gumowych... Mężczyzna 60+ MN - opinia (1) Miła, kompetentna obsługa. Indywidualne podejście do klienta. Sprawne... MN Polecam (1) Skorzystałam z usług tego warsztatu i jestem zadowolona zarówno z... Aga Godny polecenia komis (2) Szczerze polecam każdemu szukającemu nowego auta.Samochodu rewelacyjnie... Bartek Serwis Dno (1) Serwis masakra. Poniżej dna. Samochód odbieram po wymianie przekładni... Adrian Jeep się (1) Szybka pomoc przy awarii,skuteczna pomoc i bardzo uczciwe podejście do... Cherokeez dobra myjnia (2) lubię tam oddawć auto. zawsze czyste i wszystko zgodnie z umową. michał stał;y klient Kolejne auto jak zawsze niezawodnie! (1) Polecam, kolejne auto zrobione bez problemów, auto podstawione z rana a... Sebastian