Pan Jacek Choromański - odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu! (1) Ogromna pochwala dla Pana Jacka Choromańskiego, który pracuje na blacharni... Marek Ford Kuga licznik (1) Polecam z czystym sumieniem! Miałam problem z licznikiem, samochód miałam 4... Anna Polecam ten warsztat (1) Bardzo pozytywnie. Ceny przystępne, robota wykonana prawidłowo bez naciągania... Hamer
Najlepszy serwis w jakim byłem (1) Auto mam nie od dziś i wiadomo a to serwis albo przegląd trzeba zrobić no ale... Paweł Tragedia (1) Serwis na najniższym poziomie, przytoczę tylko kilka moich przygód po zakupie... Skoda Rapid Pelny profesionalizm (1) Avensis 2.0 d4d. Nowe mapowanie sterowników na hamowni. Po usłudze 160 koni i... Maciej Kornowicz Pełen profesjonalizm (1) Jeżeli chodzi o obsługę i serwis skrzyń to lepszych nie znam. Protokół... Krzysztof Nie wstydzę się takich wysokich not. Warto!! (1) Pan Marcin nie naciągnie nikogo na wymianę połowy samochodu. Zawsze dostrzeże... Grzegorz Bardzo dobry mechanik (1) Szczerze polecam p. Andrzeja konkretny, profesjonalny i skuteczny. Szczerze... Manuela Czuje sie oszukany (2) Zepsuly mi sie wycieraczki, przyjechalem umowic sie na sprawdzenie i... Maciej Prawdziwy warsztat. (1) Korzystam z usług od dwóch lat. Zawsze bez zastrzeżeń. Zarówno jakość usług... Łukasz polecam (1) Od momentu otwarcia Norauta jeżdżę do nich, i nigdy się nie zawiodłam .... katarzyna Leasing w Plichta Gdansk Gdynia (1) Pełen profesjonalizm Pan Michal Wachowski umówił się ze mną zaraz następnego... Karolina układ wydechowy (1) Witam , naprawiałem w firmie Akra układ wydechowy a konkretnie filtr cząstek... klient Polecam !! (1) Polecam cena za auto bardzo satysfakcjonujaca w porównaniu do firm z tej... Piotr Nieprofesjalna obsługa (2) Stary człowiek, który zatrzymał się w rozwoju 30 lat temu. Nie potrafni... Kacper zadowolony (1) Bardzo mila obsługa!!! Pan diagnosta bardzo fachowy i sumienny, pomocny w... mariusz zieba Konkretna współpraca (1) Bardzo rzetelna i profesjonalna obsługa klienta. Oferta przygotowana dla... Beata Motor Centrum zakup suzuki vitara (1) W piątek w Motor Centrum zakupiłem vitarę 1.0. Do zakupu tego samochodu... Bogdan Super Efekt (1) Nie spodziewałem się tak znakomitego efektu, samochód używany w Rajdach jest... Rajdowiec