Pełen profesjonalizm! (1) Miejsce w którym pracują fachowcy z powołania, którzy pomogą w każdej... Patryk Polecam (1) Chłopaki ogarnęli moje auto mimo problemów nie poddali się i dali radę,... Mateusz Pomoc drogowa (1) Szybki czas przyjazdu na miejsce, mila obsluga i bezpieczny dowoz Damian
Sprawnie i solidnie (1) Fabryka pary to naprawde solidna firma, pakiet podstawowy w przypadku mojego... Piotrek Gość robi to sam, ale jakość jego pracy warta jest ceny (1) Zadzwoniłem. Umówiłem się. Facet przyjechał, odebrał auto, ogarnął wszystko... SK Najlepsza stacja w Trójmieście (1) Pan Darek z uśmiechem na twarzy, ale też pełnym profesjonalizmem dokonał... Rafał i Kasia Ela (1) Przystojne chłopaki, miła i fachowa obsługa. Miałam awarie auta, przyjechali... Ela z Gdanska Szczerze polecam!!! (2) Jeden z lepszych serwisów naprawiających grupe vw. Bardzo szybko wykonali... Agnieszka super usługa! (1) Otrzymałam nieskazitelnie czysty samochód, a nie wybrałam nie wiadomo jakiego... Karolina Polecam (1) Szybka fachowa naprawa, auto zastępcze na cały okres naprawy. Michał Polecam (1) Usługa wynajmowania aut w tej firmie stoi na najwyższym poziomie. Polecam. Arek Szczerze polecam! (1) Polecam wszystkim, którzy chcą mieć szybko zdiagnozowaną i solidnie i tanio... Punto Stripe Świetni fachowcy warsztatu. (1) Polecam ten warsztat do napraw pogwarancyjnych. Ceny są dużo niższe niż w... kulikowski.waldemar@gmail.com Bardzo dobry warsztat, polecam (1) Wymieniane sprzęgło, wszystko terminowo profesjonalnie bez zastrzeżeń... Michał k Vw passat b6 (1) Szybko ,sprawnie ,konsultacja przy wyborze części jestem bardzo zadowolony... Ciężki klient Wymiana sprzęgła , odgrzybienie i nabicie klimatyzacji (1) Wymiana sprzęgła ,odgrzybienie i nabicie klimatyzacji. Jestem bardzo... Krystyna Warsztat godny polecenia (1) Korzystam od niedawna. Zmiana opon na zimowe poszła bardzo sprawnie, mimo... Marcin Nie polecam (2) Nie polecam warsztatu, przyjechałam z usterka koła. Nie dosc ze nie naprawili... niezadowolony klient Wtryski MAN (1) Poszło szybko. Dwa dni robocze. Auto znowu w trasie. Polecam Radek Najlepszy w Trójmieście! (2) Fachowy, uczciwy. Pan Robert zdiagnozowal w moim aucie usterkę, której nie... Monika