Motor Centrum zakup suzuki vitara (1) W piątek w Motor Centrum zakupiłem vitarę 1.0. Do zakupu tego samochodu... Bogdan Super Efekt (1) Nie spodziewałem się tak znakomitego efektu, samochód używany w Rajdach jest... Rajdowiec No niestety (1) Oddalem auto do Japan service, bo w innych warsztatach nie mogli sobie... Bob
Długoletnie doświadczenie (1) Profesjonalny warsztat naprawy samochodów użytkowych. Piotr Szwarc Zakup auta (1) Właściwie nie planowałam zakupu auta suzuki. Ale kupiłam je dzięki obsłudze w... Agnieszka Polecam (1) Współpraca przebiegała bezproblemowo i przyjemnie. Panowie uczciwi i godni... Karolina Polecam (1) Ten warsztat czyni cuda. Może nie wygląda jak autoryzowany serwis ale ludzie... Agata Super warsztat Gdansk - Chelm (2) Od dawna szukalem solidnego warsztatu na Chelmie. Po kilku przejsciach z... Tomek Punto Evo (2) Świetna obsługa, wspaniała atmosfera, pełen profesjonalizm. Dodatkowa usterka... Marcin polecam (1) 2 lata temu zakupiłam samochód, który teraz bez najmniejszego problemu... Natalia polecam!!! (1) Profesjonalna I bardzo życzliwa obsluga. Z pewnością będę wracała z autem co... Iwona Zimna kawa (1) Jestem stałą klientką tej stacji , ale od pewnego czasu obserwuję jak się... klientka Sprzedałem auto (1) Sprzedałem auto do tego Skupu. Właściciel okazał się bardzo sympatycznym... Dawid Super! (1) Przylatywaliśmy do Gdańska na weekend i szukałam firmy wynajmującej auta na... Sebastian Najlepszy i najtańszy gaz w Trójmieście :) (1) Polecam z całego serca!!! miła i pomocna obsługa zawsze na miejscu bez... Sylwia Polecam (1) Jako, że w kwestii motoryzacji jestem kompletnym laikiem był mi potrzebny... Kinga bezproblemowa sprzedaz na morskiej. (1) bezproblemowo sprzedane 2 auta. adam bus polecam (1) Solidny serwis oraz bardzo profesjonalne podejście do klienta. Usługi... Marzena Polecam (1) Szczerze polecam dordcę klienta Pana Macieja Gościckiego. Pełen profesjonalizm! Bogdan polecam (1) Ogólnie jako firma jest ok. Ostatnio naprawiłem ML i wszystko było tak jak... Piotr