Zdecydowanie polecam !!! (2) Zdecydowanie polecam! Bardzo dobra wypożyczalnia, mają nowe samochody i... Daniel Obsługa klienta fatalna (1) Przyjechałem o 19:30 to panowie zmierzyli mnie wzrokiem jakbym im krzywdę... Wojciech Bardzo dobry serwis (1) W Careno diagnozowałam niedziałającą klimatyzację. Uczciwie uprzedzili, że... Ania
polecam (1) Polecam. Bezproblemowo, warsztat sam ogarnia ubezpieczyciela. Fachowo i... kika Polecam (1) Wszystkie oplaty zostaly od razu jawnie przedtswione. Auto bardzo dobrze sie... Marta 9.15 nikogo nie ma (1) Jak wyżej... Polecam! (1) Coś stukało. Przyjechałam. Panowie zrobili darmowy przegląd. Postawili... Marta Fatalnie!!! (1) W zeszłym roku wymieniali mi koła (opony z felgami) z zimowych na letnie.... Ja Polecam (1) Szybko,profesjonalnie i przystępnie cenowo OK :-) (1) Ogólnie ok, idzie się dogadać, informacje rzetelne ,obsługa w porządku.... Jarek Warsztat z pasją i wiedzą (1) Skorzystalem pierwszy raz z uslug tego warsztatu, z polecenia znajomego i to... Heniu Z daleka (1) Oferta nijak się ma do usług. Miało być eko a wyszło jak zawsze... Auto... James Lider (1) Doskonale zaopatrzony sklep, fachowa obsługa i profesjonalne doradztwo, czego... Artur Lepiej omijać z daleka. (1) Niestety nie polecam usług tego warsztatu. Naprawy blacharskie przeprowadzone... Były klient Super (1) Od paru ładnych lat jeżdżę do Suncar na przeglądy techniczne. Zawsze sprawnie... Mirka Lubik (2) Witam, Jakiś czas temu naprawiałem samochód bezgotówkowo z ubezpieczenia w... Lubik Naprawa klimatyzacji 2 lata z rzędu (1) Rok 2017 pękł przewód klimatyzacji wysokiego ciśnienia. Pan fachowiec, że to... Polecam (1) Duża wiedza, pasja do motoryzacji, fachowe porady i uczciwie ceny w dobrej... Wojtek Nie polecam (1) Bardzo drogo, a jakość usług pozostawia wiele do życzenia. Przemek Średnio (1) Po naprawie piszczenia hamulców, wymianie pasków i amortyzatorów w... Aneta