Wtryski MAN (1) Poszło szybko. Dwa dni robocze. Auto znowu w trasie. Polecam Radek Najlepszy w Trójmieście! (2) Fachowy, uczciwy. Pan Robert zdiagnozowal w moim aucie usterkę, której nie... Monika Wypożyczalnia dla każdego (1) Jeśli szuka ktoś wypożyczalnie z auta w dobrej cenie to Smok jest dla niego.... biskvp
Z czystym sercem mogę polecić, byłem bardzo pozytywnie zaskoczony obsługą. (1) Bezproblemowa, przyjazna, ugodowa, otwarta na klienta, jego prośby i... Qbic Elektryka i elektronika na najwyższym poziomie (1) Polecam gorąco byłem pierwszy raz i na pewno do was wrócę cena za usługę... Janusz Szybko, skutecznie i bezpiecznie (1) Długo zwlekałem z podrzuceniem swojego zapasowego auta do warsztatu po... Łukasz radio (1) Super obsługa, szybka, konkretna -prawdziwi fachowcy na każda kieszeń polecam... Beti Pełna profeska (1) Człowiek bardzo profesjonalnie podchodzący do tematu. Nie czaruje, nie... Marcin Mariusz Zadowolony (2) Byłem dziś w RenoMax drugi raz i jestem bardzo zadowolony . Są bardzo mili i... mariusz Rysiek (2) Witam. Polecam byłem dzisiaj z Masterem świeżo zakupionym. Wymieniony olej w... Ryszard Kupno samochodu Suzuki Baleno (1) Kupno samochodu w salonie Motor Centrum było prawdziwą przyjemnością.... Adrian Myjnia pks (1) Profesjonalne podejście do klienta. Miła obsługa. Wykonują dezynfekce komory... Piotr Zadowolona klientka (1) Jak zawsze wszytko na czas i pod pełną kontrolą. Pozdrawiam Agnieszka Salon Suzuki Miałki Szlak w Gdańsku (1) Super profesjonalna obsługa, na najwyższym poziomie. Kompletna informacja o... Magdalena Zakup samochodu (1) Zakup samochodu był czystą przyjemnością. Obsługa perfekcyjna, samochód jak... DJ Bardzo polecam!! (1) Perfect Look Garage wykonywał usługę kompleksowego czyszczenia w dwóch... Grzegorz Opinia (1) Polecam Jestem zadowolona z kontaktu,obsługi jak i rowniez z wypożyczonego auta Edyta Polecam perfekcyjne dopieszczanie samochodu! :) (1) Bardzo polecam ten zaklad, z pasja i zaangazowaniem dopieszcza Twoj samochod,... Przemek Złote ręce (1) W galerii metropolia zaczyna się coraz więcej dziać, a co za tym idzie ja sam... Igor Najlepszy sklep w Trójmieście . (1) Fachowa obsługa, dobre rabaty , parking zawsze dostępny , niedaleko od... Lucjan